Design et lite baderom på kun 4 m²

Det er mange meninger om hvor stort et lite bad kan være. Et bad på 4 kvadratmeter kan vel generelt sies å være et lite bad, men dette kan bli et moderne minibaderom med alle de viktigste elementene. Dette inkluderer toalett, servant, dusj eller alternativt badekar.

Vakker design er mulig på 4 m²

Lite Geberit ONE bad med vegghengt toalett og servant med servantskap

Hvis det fungerer i stor skala, vil det også fungere i liten skala. Høy-kvalitets materialer og farger på fliser og veggen har også sin funksjon når du designer et lite bad.

Når du velger farge for et lite rom på kun 4 kvadratmeter, gir lyse farger en følelse av friskhet mens mørke farger er mer koselige.

En minimalistisk stil anbefales for alle som ønsker å få mest mulig ut av et 4 m² stort bad – dette gir et ryddig inntrykk og gjør rengjøringen enklere. Det gir ro i sjelen.

Utfordringer ved utforming av et lite bad på 4 m²

Moderne lite bad med Acanto taolett og Acanto servant

Ved utforming av et lite bad er optimal utnyttelse av den begrensede plassen det første man må tenke på. Hvis baderomsdøren åpnes innover, kan en miste nyttig plass.

Plasseringen av toalett, servant og dusj er essensielt. En skyvedør er et alternativ for å skape mer plass. Hvis det lille badet har en rektangulær planløsning, bør et badekar plasseres i enden av rommet.

Disse Geberit-møblene passer på et 4 m² stort bad

Enten det er for servanten, dusjen, toalettet eller det komplette badet, er Geberit baderomsmøbler også egnet når det er begrenset med plass. Når det blir skikkelig trangt, trengs det ideer som skaper bedre plass på badet.

Spesielt anbefaler vi å ta en titt på de komplette baderomsseriene iCon, og Geberit ONE med sitt populære, funksjonelle design.

Geberit iCon gjestetoalett med servant, servantskap og speil
Lite bad med takhelling (© @triner2 og @strandparken3)
Lite bad med vegghengt taolett, speilskap og servantskap fra Geberit ONE baderomsserien

Vanlige spørsmål når du designer et lite baderom

Hvordan Geberit kan hjelpe når du planlegger et lite bad

Person som planlegger et bad virtuelt ved hjelp av Geberit 3D baderomsplanlegger på sin bærbare datamaskin

3D baderomsplanlegger fra Geberit anbefales for enkel planlegging og design av et lite bad. Ved hjelp av planleggeren kan alle nødvendige elementer enkelt plasseres i rommet: dører, vinduer, vann- og elektriske tilkoblinger, pluss alle baderomsinstallasjoner fra toalettet til dusjen.

Start med riktig planløsning og konfigurer romoppsettet. Når det gjelder innredning kan du gi fritt spillerom til dine ideer og velge produkter fra ulike Geberit baderomsserier. Avrund designet på drømmebadet ditt med baderomstilbehøret du ønsker.

NyhetsbrevMeld deg på nå

Hold deg oppdatert


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan gjøre livet ditt enklere.

Baderomsprodukter for mer plass på badet

Les lignende innlegg