Bedre plasspå baderommet

Smarte funksjoner og produkter som gir mer plass – for alle som ikke vil gi avkall på funksjonalitet og oppbevaringsplass.

Hvem er det egentlig som har tilstrekkelig plass hjemme, og framfor alt på baderommet? Det er nesten ingen som har et baderom på størrelse med en ballsal. Riktignok både kan og bør man drømme litt når man planlegger et nytt baderom, men virkeligheten ser ofte annerledes ut. De fleste trenger plassbesparende løsninger, fremfor alt på gjestetoalettet, som ser flotte ut og er funksjonelle. Derfor utvikler vi produkter som optimaliserer plassen og dermed skaper mer oppbevaringsplass.

Better bathrooms, better lives

Mer verdi for degFå inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Verdt å vite og smarte funksjoner for mer plass

Baderomsprodukter for mer plass på badet

Hvilket baderom passer deg best?

Det perfekte baderommet oppfyller et bredt spekter av ønsker og behov. Men hvilke behov har du? Er plass, rengjøringsvennlighet eller design viktig for deg? Ønsker du brukervennlige produkter eller foretrekker du den ekstra komforten som f.eks. Geberit AquaClean dusjtoalettet kan tilby? Eller er du interessert i et universelt design? Uansett hva dine behov er, forenkler vi din daglige rutine med våre smarte baderomsløsninger.

Enklere rengjøring på baderommet
Mer funksjonelt design på baderommet
Mer komfort på baderommet
Økt tilgjengelighet på baderommet
Mer brukervennlighet på baderommet

Finn mer inspirasjon til badet ditti vår baderomskatalog

Geberit baderomskatalog

Oppdag Geberits baderomserier og få mange ideer og inspirasjon i vår baderomskatalog. La deg inspirere av designspråk, smarte funksjoner og fargekombinasjoner og lag ditt personlige bad. Det er en løsning for alle behov, enten du foretrekker produkter som er enkle å bruke, eller hvis du vil nyte ekstra komfort. Våre smarte baderomsløsninger forenkler hverdagen din.

Last ned Geberit Baderomskatalog