Installasjonssystemer og skyllesystemerfor montering i lettvegg

Når det gjelder enkel og sikker installasjon av veggmonterte toaletter , servanter , baderomsmøbler eller dusjer, er det viktig å sørge for at de riktige installasjonselementene og systemkomponentene fra Geberit er på plass bak veggen. Med våre systemers perfekt tilpassede komponenter for montasje i lettvegg, slik som Geberit Duofix, Geberit GIS – skjulte og synlige sisterner – samt inn- og utløpsventiler, kan du skape spesialtilpassede løsninger til nesten alle konstruksjonsoppgaver foran veggen. Sofistikerte, pålitelige elementer for montering foran vegg gir enkle sanitærinstallasjoner på badet.

Hvorfor velge en Geberit installasjon i lettvegg?

Maksimal designfrihet

Allsidige bruksområder for lette konstruksjoner, massive konstruksjoner eller prefabrikasjoner.

Kostnadseffektiv installasjon

Installasjonshjelpemidler og stort sett verktøyfri montering, for ikke å snakke om lett tilgjengelighet.

Eksepsjonell kvalitet

Statisk sikker og oppfyller de strukturelle kravene for alle typer installasjoner.

Geberit Duofix: enkel og universell installasjon i gipskonstruksjoner

Geberit Duofix-installasjonssystem

Brukes som et system eller individuelt element for montasje i lettvegg, Geberit Duofix åpner opp en helt ny verden av designalternativer til nybygg og oppussing. Sammen med tilhørende monteringsskinner og -stendere kan disse elementene brukes til å skape komplette, statisk lastbærende montasjer foran vegg og skillevegg, inkludert flisbærende bekledning – og alt dette raskt og uten verktøy på stedet. Disse gjør det mulig med fri plassering av de ulike sanitærutstyr. Takket være teleskopteknologien kan romhøyden justeres uten å kutte i lengde. Pinnene skrus verktøysfritt inn i takskinnen og klikkes deretter inn i gulvprofilen. Det svingbare tapphodet tilpasser seg automatisk til skråtak, noe som muliggjør enkel installasjon selv i disse områdene. Det er også optimal lydisolering mellom lettvegg og massiv vegg.

Oppdag Geberit Duofix

Hvorfor velge en Geberit sisterne?

Garantert tilgjengelighet av reservedeler i 50 år

Skyllefunksjonen til innbyggingssisternen er sikret i lang tid takket være tilgjengeligheten av reservedeler.

Eksepsjonell kvalitet

Sisternen er laget av slitesterk PE-HD, er i ett stykke uten skjøter, og er blitt grundig testet for tetthet.

Enkel og pålitelig installasjon

Velprøvde rutiner og enkle tilkoblinger, så som drikkevannstilkobling, gir feilfri og verktøysfri installasjon.

Allsidig bruk

Så godt som alle bruksområder og konstruksjonssituasjoner dekkes ved hjelp av ulike installasjonshøyder.

Geberit innbyggingssisterner: Standarden for sanitærinstallasjoner

Geberit Duofix element med Sigma innbyggingssisterne

Geberit innbyggingssisterner setter standarder når det gjelder pålitelighet og holdbarhet, for ikke å snakke om sikker, fleksibel og tidsbesparende installasjon. Geberit tilbyr passende produkter for nesten enhver konstruksjonssituasjon, samt for ulike byggehøyder. Tilgang til sisternen er enkel via serviceåpningen bak betjeningsplaten. Dette gjør det utrolig enkelt å utføre vedlikeholdsarbeid eller bytte ut deler. Takket være Geberits langvarige tilgjengelighet av reservedeler, kan selv gamle sisterner pusses opp og utstyres med vannbesparende skylleteknologi. Installasjonselementene til innbyggingssisternene er sertifisert for brannbeskyttelse, lydisolering, fuktbeskyttelse og statikk. I entreprenørsektoren kan disse elementene også brukes uten problemer i industrielle prefabrikasjonsprosesser.

Se våre innbyggingssisterner

Hvorfor velge Geberits innløpsventiler og utløpsventiler?

Enkel montering

Regn med enkel, presis installasjon og omfattende innstillingsmuligheter for spylemengde og ytelse.

Robust

Smussbestandig takket være et vannfilterkonsept som har blitt prøvd og testet millioner av ganger, så som med påfyllingsventilen Unifill type 380.

Bakoverkompatibilitet

Innløpsventilene og skylleventilsystemene er bakoverkompatible i opptil 50 år.

Bærekraft

Evnen til å stille inn riktig spylemengde og bruk av resirkulert plast, representerer en klar forpliktelse til bærekraft.

TYPE 212: Utløpsventil for alle sisterner

Geberit type 212-skylleventil

Geberit type 212 utløpsventil har vært inkludert i alle Geberit Sigma- og Omega-innbyggingssisterner siden 2022. Denne utløpsventilen er perfekt koordinert med Geberits porselen for å sikre optimal utskylling. Den slanke og kompakte utformingen gjør det mulig med rask installasjon og fjerning via sisternens serviceåpning. Den tore skyllemengden kan stilles inn til 4, 4,5, 6 og 7,5 liter, mens den lille skyllemengden kan stilles mellom 2 og 4 liter. Når det gjelder den integrerte innstillingen, kan denne stilles inn på fem forskjellige nivåer for å redusere sprut fra toalettskålen.

Se våre innløpsventiler og utløpsventiler

Dine fordeler takket være de integrerte tilleggselementene

Strøm via el-boks

Geberit Power & Connect boks gjør det enklere å installere komfortfunksjoner og koble dem til strømnettet.

Forsyningsrør for vann/strøm

Egnet for ettermontering av dusjtoalett, hygieneskylleenhet eller tilgjengelighetsfunksjoner.

Tydelig skille mellom bransjer

Fagområdene «sanitær» og «elektrisk» er klart adskilt. Plug & play funksjonaliteten kan håndteres av en rørlegger, da elektriker ikke er nødvendig for 12 V-tilkoblingene.

Enkel ettermontering

Det kunne ikke vært enklere å bytte ut et toalett med et dusjtoalett, eller ettermontere en luktavsugenhet, berøringsfri toalettskylling eller hygienisk skylleenhet.

Integrer elektriske tilkoblinger helt fra starten

Geberit Power & Connect boks

Det er ikke nødvendigvis så lenge før folk som har konvensjonelle toaletter installert i dag, ser fordelen med dusjtoaletter, luktavsugningssystemer, orienteringsbelysning og fjernbetjening. Dersom alle nødvendige koblinger er tilgjengelige fra første stund, er det ikke behov for kostbare ombyggingsarbeider i etterkant.

Det er her Geberit Power & Connect boksen gjør det enkelt å integrere en elektrisk tilkobling for toalett inn i installasjonselementet. Det skaper de perfekte forholdene for ulike komfort og tilleggsfunksjoner på badet.

Se våre vann- og strømtilkoblinger