InnbyggingssisterneMålestokken for skyllteknologi

Klassikeren innen moderne baderomsinstallasjon

Geberit innbyggingssisterne i veggen

Geberit innbyggingssisterner er klassikerne i moderne baderomsinstallasjoner og har blitt montert en million ganger over hele verden i mer enn 50 år. De er legendariske for sin pålitelighet. Hver sisterne lekkasjetestes før den leveres.

50 års reservedelstilgjengelighet: Geberit sørger for skyllefunksjonaliteten til innbyggingssisterner i 50 år. De spesifikke funksjonene til elektroniske produkter, slik som hygieneskyll eller DuoFresh luktavsug, er ikke inkludert i denne garantien.

Spylemengden til Geberit Sigma innbyggingssisternen kan begrenses til 4,5 liter. Den er derfor forbilledlig når det gjelder vannforbruk, og den får konsistent høy poengsum på WELL (Water Efficiency Label).

Klar for baderommets fremtid

Innbyggingssisterne fra Geberit med ytterrør for vanntilkopling

Geberit innbyggingsissterner har et ytterrør for vanntilkobling til Geberit AquaClean toaletter. Dermed kan du enkelt montere/ettermontere Geberit AquaClean, dusjtoalettet som rengjør med vann, når som helst. Geberit DuoFresh modulen, som kan monteres på Sigma innbyggingsisterner, har i tillegg luktavsug, som absorberer og eliminerer lukt direkte i toalettskålen. Med strøm lagt frem til sisternen, er alle muligheter åpne.

Passer i alle baderom

Du kan ikke bare velge i et stort utvalg av Geberit betjeningsplater, men også blant pålitelige Geberit innbyggingssisterner. Disse finnes i tre installasjonshøyder og for frontaktivering av spyling, i tillegg til aktivering av spyling ovenfra for lave installasjonshøyder. Geberit betjeningsplater er navngitt i henhold til innbyggingssisternene (Sigma/Omega/Delta), slik at du kan være sikker på at alt passer sammen.

Geberit Sigma innbyggingssisterne

Geberit Sigma innbyggingssisterne

 • Byggehøyde 112 cm NRF 616 6498
 • Frontbetjening
 • Tilgjengelig for universell utforming NRF 616 5973 eller høydejusterbar NRF 616 6486
 • Tilgjengelig som hjørneelement NRF 616 6488
 • Luktavsug (sirkulerende luft / utblåsingsluft)
 • Passer til Geberit fjernbetjening (Type01/Type10)
Geberit Omega innbyggingssisterner

Geberit Omega innbyggingssisterne

 • Maksimal fleksibilitet med de ulike byggehøydene, 112 cm (NRF 616 6046), 98 cm (NRF 616 6048) og 82 cm (NRF 616 6047)
 • Frontbetjening
 • Både front- og toppbetjening tilgjengelig for byggehøydene 82 og 98 cm
 • Spesielt små betjeningsplater
 • Egner seg for Geberit fjernbetjening (Omega70/Type01/Type10)

Ny utløpsventil

For alle sisterner med PEX-tilkobling vil det fra 1. juli 2021 monteres en ny skylleventil for å effektivisere våre sisterner og gjøre installasjon, drift og vedlikehold enklere. I fremtiden vil det være samme ventil i Geberit Sigma, Omega og Delta sisterne. Eneste forskjellen vil være løftebøylene på toppen.

Fordeler med den nye skylleventilen:

 • Enklere service
 • Enklere innstilling
 • Flere innstillingsalternativer for skyllevolum
 • Mulig justering av vannføring i forhold til påmontert skål
 • Enklere installasjon av pneumatiske skylleknapp

Geberit Duofix TEK

Geberit Duofix TEK

Geberit har utviklet en lekkasjesikker løsning for innbyggingssisterner, som er tilpasset kravene i norske byggeregler (TEK). Resultatet har blitt en sisterne som er enkel å montere for alle faggrupper. Geberit Duofix TEK oppfyller i tillegg det normerte kravet om utskiftbarhet fra rommet den er plassert.

Frisk luft for alle - Geberit Duofresh-modul

DuoFresh tegning

Ubehagelig lukt på toalettet hører fortiden til.

Det som lenge har vært standard over enhver komfyr på kjøkkenet, får vi nå også på badet. En effektiv måte å kvitte seg med ubehagelig lukt på. Geberit DuoFresh-modulen fjerner den dårlige luften direkte fra toalettskålen, renser den ved hjelp av et keramisk filter og returnerer den deretter luktfri til rommet.

En nærhetssensor slår luktavsuget automatisk på, så snart noen setter seg på toalettet. Luktavsug er derfor også en god idé for gjeste-toalettet. Ekstra komfort med LED-orienteringslys og innsats for DuoFresh-Stick.

Geberit DuoFresh-modulen kan enkelt installeres i enhver Geberit Sigmasisterne og kan kombineres med nesten alle betjeningsplater i Sigmaserien (montert etter 2008).

Geberit interval sanitærskylleenhet kan enkelt installeres i enhver Geberit Sigma skjult sisterne 12 cm

Ettermontering av hygieneskyll

Geberit intervall sanitærskylleenheten tilbyr en kostnadseffektiv og plassbesparende løsning for å sikre drikkevannshygiene. Den sikrer pålitelig utskifting av kaldt vann og kan installeres eller ettermonteres i enhver Geberit Sigma innbyggingssisterne 12 cm med bare noen få enkle trinn.

Tilgjengelig fra juli 2022

Innbyggingssisterner

Geberit Baderomskatalog