Toalettsystem for et rent toalett | geberit.no

Geberit WC-system Den perfekte kombinasjonen av skylleteknikk og baderomsporselen

Hvis du leter etter et toalett med enestående skylleevne og en omfattende allround pakke inkludert garantier over gjennomsnittet, trenger du ikke lete lenger enn Geberit WC-systemet.

Geberit WC-systemet representerer den optimale kombinasjonen av Geberit innbyggingssisterner og toaletter, som gir store fordeler for både sluttkunder og rørleggere. Dette imponerende systemet dekker alle behovene når det gjelder dets kraftige og presise skylleevne, rask installasjon og spesielle garantier, for å sikre at kundene kan høste fordelene i årene som kommer. Vi tilbyr deg alt fra én enkelt kilde, slik at vi kan være sikre på at du er helt fornøyd med toalettet ditt på lang sikt.

Hvorfor velge Geberit WC-systemet? Fordeler for deg

Bedre skylleevne

I kombinasjon med sisternen gir TurboFlush teknologien enestående skylleevne

Høyere grad av renslighet

Det avtakbare toalettlokket, den glatte overflaten og designet uten skyllekant gjør toalettene våre veldig enkle å rengjøre

Forbedret design

Velg en betjeningsplate som passer perfekt til baderommet og stilen din

Bedre kvalitet

Vi tester produktene våre svært godt slik at vi kan gi deg langvarige garantier og reservedeler

Opptil 10 ganger bedre skylleevne Ideell kombinasjon av skylleteknologi og porselen

Det skal mer til enn bare vann for å sikre at et toalett skylles grundig. Det som til syvende og sist betyr noe er hvor mye kraft som brukes for å få vannet fra sisternen inn i toalettskålen, og hvor nøyaktig vannet ledes gjennom toalettskålen slik at hele porselenet på innsiden skylles helt og rent.

Toalettskålen fra Geberit gir enestående skylleevne i kombinasjon med den optimalt tilpassede Geberit sisternen. Dessuten overskrider dette toalettsystemet lovkravene for en toalettskylling med opptil 10 ganger, takket være funksjoner som den optimaliserte porselenfasongen og den presise og kraftige styringen av skyllevannet. Designet uten skyllekant på Geberit toalettskålene gjør også toalettene våre veldig enkle å rengjøre.

Bedre skylleevne med Geberit TurboFlush skylleteknologi

Vi utvikler hele tiden våre toaletter med tanke på kundene våre. En viktig del av utviklingsarbeidet finner sted i vårt interne sanitærlaboratorium. Hos Geberit gjennomfører vi nøyaktige analyser av vannstrålen i våre toaletter slik at vi kontinuerlig kan optimere skylleevnen. Geberit TurboFlush skylleteknologi, den mer effektive toalettskyllingen, representerer pålitelig renslighet i toalettet ditt.

Den spesielle indre geometrien gjør at vannet i toalettene våre styres nøyaktig og kraftig for å sikre skylling av hele overflaten. Vi gjennomførte tretten forskjellige skylletester i vårt eget sanitærlaboratorium, og resultatene viser at vår skylleevne rett og slett er enestående.

Langsiktige garantier takket være sertifisert kvalitet

  • Garantert tilgjengelighet av reservedeler i 50 år : Garantert tilgjengelighet av reservedeler i 50 år: Geberit garanterer skyllefunksjonen til innbyggingssisternene i 50 år. De spesifikke funksjonene til elektroniske produkter som hygieneskyllingen eller DuoFresh-luktavsugssystemet er ikke inkludert i denne garantien.

Overflater som er lette å rengjøre takket være tilleggsfunksjoner

Avtakbart toalettsete for enkel rengjøring av Acanto-toalett

Rengjøring av toalettet har aldri vært så lett. Takket være Geberits toalettskål uten skyllekant, toalettsetene som er enkle å ta av og den utrolig glatte KeraTect® -glasuren,

Blir toalettet ditt skinnende rent på et blunk.

Betjeningsplater i ulike design Den perfekte stilen som passer enhver smak

Utvalg av overflater tilgjengelig for Geberit Sigma70 betjeningsplaten

Se hele utvalget vårt av betjeningsplater. Velg fra et bredt utvalg av design, materialer og farger for å finne den perfekte betjeningsplaten som passer til ditt bad og din stil.

Badet ditt vil bli forvandlet til ditt eget stilige fristed på kort tid.

Se vårt digitale shoowroom for betjeningsplater

40 prosent raskere installasjon av WC-systemet

Rørleggermontert toalettsystem bestående av Geberit Sigma innbyggingssisterne og Geberit Acanto-toalett

Våre innovative installasjonsteknikker og brukervennlige vedlikehold gjør at hele installasjonen er 40 prosent raskere sammenlignet med konvensjonelle sisterner og toalettskåler.

Og hvordan er dette mulig?

  • Takket være den mest verktøyfrie installasjonen
  • Takket være enkel EFF3-innfesting (Easy Fast Fixing – enkel og rask innfesting)
  • Takket være smarte installasjonsenheter

Oppdag Geberit Duofix

Vanlige spørsmål om Geberit WC-system

Hvor kan jeg kjøpe Geberit WC-system?

La spesialistene våre gi deg råd om de ulike alternativene for WC-systemer og veilede deg gjennom de aktuelle produktene. Partnerne våre hjelper deg gjerne.

Finn en forhandler

Oppdag lignende produkter