Geberit betjeningsplater for toaletterValgfrihet er viktig

Betjeningsplate showroom

Bredt utvalg av betjeningsplater

Det er ditt bad og derfor bør du ikke gå på akkord når det kommer til valg av betjeningsplate til toalettet ditt. Det samme gjelder fliser, innredning og baderomsporselen. Å velge riktig design handler om å se på de små nyansene på badet. Betjeningsplaten setter ikke bare prikken over i-en på badet ditt, den tilbyr også komfortfunksjoner som virkelig kan forbedre livsstilen din.

Se det store utvalget av betjeningsplater i vårt digitale betjeningsplate showroom og bli inspirert av de forskjellige former, farger og materialer som finnes.

Design fleksibilitet

iCon baderomsserie med Sigma50 i betonglook

Betjeningsplate, trykknapp, spyleknapp, trykkplate. Kjært barn har mange navn. Geberits betjeningsplater har ikke bare et lekkert utseende, de kombinerer også smarte funksjoner med komfort.

Det finnes en betjeningsplate for ethvert bad, uansett smak og behov:

 • Luktavsug
 • Orienteringslys
 • Innsats til Geberit DuoFresh sticks
 • Berøringsfritt toalettskyll
 • Betjeningsplater som er flush med flisene
 • Pneumatisk skylling
 • Kundespesifisert design

Geberit Sigma70Minimalistisk, svevende design

Oversikt over flere muligheter

Geberit DuoFresh

Geberit aktuatorplate Sigma50 luktavsug
Frisk luft for alle

Det nye Geberit luktavsuget for toalettet kan monteres i samtlige innbyggingssisterner i Sigma-serien (montert etter 2008). I tillegg til luftfiltrering har den orienteringslys og innsats for skylletabletter. Under visse forutsetninger kan også eksisterende toalettinstallasjoner få luktavsug ettermontert.

Geberit luktavsuget fjerner ubehagelig lukt direkte fra toalettskålen. Gjennom spylerør og skylleventil suger det luften ut, renser den med et keramikkfilter og fører den deretter tilbake i rommet. I tillegg har det følgende funksjoner:

 • Et LED-orienteringslys bak betjeningsplaten gir diskret belysning ved nattlige toalettbesøk. Lyset styres av en nærhetssensor. Den slår luktavsuget og orienteringslyset på og av automatisk og kan individualiseres ved hjelp av en app.
 • Innsats for skylletabletter som farger skyllevannet blått og gir det en behagelig lukt.
Installasjon og forbruksartikler

Monteringen er enkel og gjennomtenkt. Forutsetningen er kun at det er en tilkopling til 230 V strømforsyning:

 • Med unntak for transformatoren er samtlige komponenter montert gjennom serviceåpningen til sisternen. Transformatoren oppbevares forskriftsmessig et annet sted – for eksempel i en innfelt omformer med serviceåpning.
 • Transformatoren må bestilles under et separat artikkelnummer.
 • Med noen få unntak kan alle betjeningsplater i Sigma-serien kombineres med luktavsugmodulen. Plater fra eldre serier må skiftes ut i tilfelle ettermontering.
 • Betjeningsplaten kan vippes opp med et håndgrep takket være en spesiell mekanisme. Dermed har sluttbrukerne lett tilgang for å skifte ut forbruksartikler.
 • Innstasen for DuoFresh-Stick tablettene er lett tilgjengelig bak betjeningsplaten.
 • Keramikkfilteret er også lett tilgjengelig og kan skiftes ut av sluttbrukeren.
 • Lysvarigheten og intensitetet til orienteringslyset kan individualiseres av sluttbrukeren ved hjelp av en app.


Både keramikkfilter og DuoFresh-Stick tabletter kan bestilles når som helst i nettbutikken til Geberit eller fra rørleggeren.

Videoer

Duofresh svingarm

Så enkelt er det å svinge betjeningsplaten til siden.

Valgfrihet er viktig

Bli inspirert av det store utvalget av betjeningsplater.

Duofresh installasjon

Se hvor enkelt det er å installere Geberit DuoFresh luktavsug.

Alt med system – Geberit skyllesystemer

Geberit leverer pålitelige, diskré bak-veggen-løsninger som sikrer perfekt funksjonalitet, fremragende komfort og maksimal holdbarhet. Betjeningsplaten er den eneste delen av innbyggingssisternen som brukeren kan se. Det finnes et stort utvalg. Dermed kan du finne det riktige produktet for et spesielt bruksområde eller spesielle bygningsmessige forhold. For at det skal være enklere å kombinere Geberit betjeningsplater med de riktige sisternene, har alle et «familienavn» som de deler med sisternene: Sigma, Omega eller Delta.

Geberit Omega sisterne

Geberit Omega sisterner og betjeningsplater

Mer teknisk informasjon om Geberit betjeningsplater og urinalstyringfinner du i produktkatalogen

Geberit Baderomskatalog