Showroom i nærheten av degFinn din nærmeste forhandler

Kunder i showroom

Leter du etter ideer til ditt nye baderom? Eller vil du oppgradere ditt nåværende bad? I våre baderomsutstillinger finner du moderne baderomsmøbler, toaletter eller servanter og mye mer. Det store utvalget av form, farge og materiale har noe foe enhver smak og behov. La oss inspirere deg.

Våre kompetente rådgivere er der for å hjelpe deg på veien for å skape et baderom du drømmer om. Opplev Geberit produkter i et showroom nær deg.

Ettersom endringer hos forhandlere skjer hele tiden, er det dessverre ikke mulig for Geberit å garantere at den nevnte baderomsserien kan sees i hver utstilling. For å være på den sikre siden, vennligst kontakt det valgte showroomet ditt. Takk for din forståelse.

Du kan besøke Geberits egne showroom på følgende adresser:

Geberit AS Lørenskog
Luhrtoppen 2
1470 Lørenskog
Man-fre: 8-16

Se det virtuelle showroomet her

Geberit AS Trondheim
Sluppenveien 19
7037 Trondheim
Åpent etter avtale.
Ta kontakt på mail baderom.no@geberit.com for å avtale tid for møte.

Geberit virtuelt showroomInspirerende og informativt

Vårt virtuelle showroom er den perfekte måten å forberede seg til et møte med en rørlegger eller et besøk i et showroom. I vårt digitale showroom kan du se våre ulike baderomsserier, slik at du er klar til å stille spørsmål til en Geberit partner.

Vårt virtuelle showroom er alltid åpent. Finn ut hvilke smarte funksjoner våre produkter har, som kan gjøre hverdagen din enklere. Se hvordan du kan få bedre oppbevaringsplass og få den beste komforten på badet ditt.
Bli inspirert - vi viser deg hvordan.

Slik fungerer det virtuelle showroomet

Det digitale verktøyet lar deg navigere fritt gjennom hele utstillingen. Hvis du ønsker å se et bestemt produkt så kan du klikke på info boksen for å få mer informasjon. Vårt virtuelle showroom er enkelt og intuitivt å bruke.