Om oss

Europeisk markedsleder innen sanitærprodukter

Geberit Group, som har virksomhet over hele verden, er europeisk markedsleder innen sanitærprodukter. Som en integrert gruppe har Geberit en svært sterk tilstedeværelse i de fleste europeiske land, og kan derfor gi unik merverdi innen sanitærteknologi og baderomsporselen.

Produksjonsnettverket omfatter 26 produksjonsanlegg. Gruppen har hovedkontor i Rapperswil-Jona i Sveits. Geberit har mer enn 12 000 medarbeidere i over 50 land og en nettoomsetning på 3,5 milliarder sveitsiske franc i 2021. Geberit-aksjene er notert på børsen SIX Swiss Exchange. Geberit-aksjen har vært oppført på SMI (Swiss Market Index) siden 2012.

Fokus på bærekraft

Brunt øye som ser fremover

Bærekraft har alltid vært veldig viktig for Geberit og utgjør en del av selskapets identitet. Vi legger stor vekt på å sikre at våre hensyn til miljøet, økonomiske faktorer og sosiale spørsmål er i balanse.

Miljøvennlige, ressursbesparende og holdbare produkter og løsninger for grønn bygging, produksjonsprosesser som minimerer vann- og energiforbruk og rent drikkevann har vært sentrale temaer for Geberit i mange år. Ansvarlig utdanning, sosiale prosjekter med lærlinger og en bevissthet om samfunnsansvar rundt den viktige spørsmålet om vann er også fokusområder.

Mer informasjon om bærekraft fra konsernet
Last ned miljødeklarasjoner

Åpenhetsloven

Geberit skal ivareta hensynet til menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i hele vår virksomhet

Vi tar ansvar for å opprettholde respekt for menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i vår virksomhet. Geberit gjør tiltak for å sikre at leverandører og under-
leverandører overholder vår høye standard for miljøvennlig og sosialt ansvarlig produksjon.

Geberit har vært medlem av UN Global Compact siden 2008
Geberit har vært medlem av the Transparency International Organisation siden 2000
Geberit er tildelt EcoVadis Platinum for andre år på rad
Alle våre fabrikker er sertifisert etter ISO 45001 (Health and safety)
Våre leverandører signerer Supplier Code of Conduct
Vi utfører revisjon av EHS (Environment, Health and Safety) hos et utvalg leverandører

Våre aktsomhetsvurderinger med tanke på grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold vil bli offentliggjort på våre nettsider. Fristen for offentliggjøring er 30. juni, første gang gjeldende fra 2023. Du har allerede nå rett til innsyn i hvordan vi jobber med dette. For mer informasjon, send oss en henvendelse her.