For å kunne gi deg så god service som mulig, bruker denne siden informasjonskapsler (cookies). Når du bruker nettsiden gir du samtidig ditt samtykke til dette. Du finner mer informasjon om dette i vår personvern-policy .

Lukk
Geberit Norge

Om Geberit

Europeisk markedsleder innen sanitærprodukter

Geberit Group, som har virksomhet over hele verden, er europeisk markedsleder innen sanitærprodukter. Som en integrert gruppe har Geberit en svært sterk tilstedeværelse i de fleste europeiske land, og kan derfor gi unik merverdi innen sanitærteknologi og baderomskeramikk.

Produksjonsnettverket omfatter 29 produksjonsanlegg. Gruppen har hovedkontor i Rapperswil-Jona i Sveits. Geberit har mer enn 12 000 medarbeidere i over 50 land og en nettoomsetning på 3,1 milliarder sveitsiske franc i 2018. Geberit-aksjene er notert på børsen SIX Swiss Exchange. Geberit-aksjen har vært oppført på SMI (Swiss Market Index) siden 2012.

Geberit skaper livskvalitet

  • Geberit skaper bærekraftig livskvalitet

Bærekraft har vært en del av vår identitet i flere tiår. Det lønner seg – for miljøet, selskapet, kundene og partnerne og for medarbeiderne og aksjonærene.

For eksempel i form av vannbesparende produkter, nye logistikkløsninger, energieffektive produksjonsanlegg og ansvarlig opplæring. Besøk nettstedet til Geberit Group, og finn ut hvordan bærekrafttenkning og bærekraftstiltak påvirker alle aspekter ved livene våre.

Kontakt oss

Adresse
Geberit AS
Luhrtoppen 2
1470 Lørenskog

Sentralbord
Telefon 67 97 82 00
Telefaks 67 97 82 01

E-post: sales.no@geberit.com

Kontortid 08:00 - 16:00, mandag til fredag
Stengt mellom 11:30 - 12:00 for lunsj

Kontaktinformasjon alle ansatte