Europeisk markedslederinnen sanitærprodukter

Geberit Group, som har virksomhet over hele verden, er europeisk markedsleder innen sanitærprodukter. Som en integrert gruppe har Geberit en svært sterk tilstedeværelse i de fleste europeiske land, og kan derfor gi unik merverdi innen sanitærteknologi og baderomsporselen.

Produksjonsnettverket omfatter 26 produksjonsanlegg. Gruppen har hovedkontor i Rapperswil-Jona i Sveits. Geberit har mer enn 11 000 medarbeidere i over 50 land og en nettoomsetning på 3,1 milliarder sveitsiske franc i 2023. Geberit-aksjene er notert på børsen SIX Swiss Exchange. Geberit-aksjen har vært oppført på SMI (Swiss Market Index) siden 2012.

Bærekraft

Foss i et grønt landskap (© Geberit)

Med et sterkt fokus på sanitærteknologi, streber Geberit etter å være ledende mot en mer bærekraftig sanitærindustri. Våre innovative og holdbare produkter av høy kvalitet har en positiv innvirkning på industri, samfunn og miljø. Ansvarlig utdanning, sosiale prosjekter og fokus på samfunnsansvar for viktige temaer er også et fokus hos Geberit. Den viser hvordan bærekraftig tenkning og handling har innvirkning på alle aspekter av hverdagen vår.

Lær mer om Geberit og bærekraft

150 år med GeberitVår suksesshistorie

Grunnlegger familien Gebert

Geberit-historien går tilbake til 1874, da den startet som en enmannsforetak i gamlebyen i Rapperswil, Sveits. Omtrent 30 år senere utviklet selskapets grunnlegger Albert Gebert en tresisterne foret med bly. Selskapet fikk ytterligere fart med den banebrytende oppfinnelsen av den første plastsisternen i 1952, etterfulgt av den skjulte sisternen i 1964.

Det som startet som en beskjeden familiebedrift har siden fremstått som den europeiske markedslederen for sanitærprodukter. Våre innovative høykvalitetsprodukter for sanitærteknologi og baderom setter stadig nye standarder: da, nå og i fremtiden.

Lær mer om Geberits historie

Åpenhetsloven

Geberit skal ivareta hensynet til menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i hele vår virksomhet

Vi tar ansvar for å opprettholde respekt for menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i vår virksomhet. Geberit gjør tiltak for å sikre at leverandører og under-
leverandører overholder vår høye standard for miljøvennlig og sosialt ansvarlig produksjon.

Geberit har vært medlem av UN Global Compact siden 2008
Geberit har vært medlem av the Transparency International Organisation siden 2000
Geberit er tildelt EcoVadis Gold
Alle våre fabrikker er sertifisert etter ISO 45001 (Health and safety)
Våre leverandører signerer Supplier Code of Conduct
Vi utfører revisjon av EHS (Environment, Health and Safety) hos et utvalg leverandører

Vår redegjørelse etter åpenhetsloven kan du finne her.  (211 KB)
For mer informasjon, send oss en henvendelse her.