Om oss

Europeisk markedsleder innen sanitærprodukter

Geberit Group, som har virksomhet over hele verden, er europeisk markedsleder innen sanitærprodukter. Som en integrert gruppe har Geberit en svært sterk tilstedeværelse i de fleste europeiske land, og kan derfor gi unik merverdi innen sanitærteknologi og baderomsporselen.

Produksjonsnettverket omfatter 26 produksjonsanlegg. Gruppen har hovedkontor i Rapperswil-Jona i Sveits. Geberit har mer enn 12 000 medarbeidere i over 50 land og en nettoomsetning på 3,5 milliarder sveitsiske franc i 2021. Geberit-aksjene er notert på børsen SIX Swiss Exchange. Geberit-aksjen har vært oppført på SMI (Swiss Market Index) siden 2012.

Fokus på bærekraft

Brunt øye som ser fremover

Bærekraft har alltid vært veldig viktig for Geberit og utgjør en del av selskapets identitet. Vi legger stor vekt på å sikre at våre hensyn til miljøet, økonomiske faktorer og sosiale spørsmål er i balanse.

Miljøvennlige, ressursbesparende og holdbare produkter og løsninger for grønn bygging, produksjonsprosesser som minimerer vann- og energiforbruk og rent drikkevann har vært sentrale temaer for Geberit i mange år. Ansvarlig utdanning, sosiale prosjekter med lærlinger og en bevissthet om samfunnsansvar rundt den viktige spørsmålet om vann er også fokusområder.

Mer informasjon om bærekraft fra konsernet
Last ned miljødeklarasjoner