For å kunne gi deg så god service som mulig, bruker denne siden informasjonskapsler (cookies). Når du bruker nettsiden gir du samtidig ditt samtykke til dette. Du finner mer informasjon om dette i vår personvern-policy .

OK
Geberit Norge

Retningslinjer for personvern

Status 5. januar 2018

Sikkerheten til personopplysningene dine er veldig viktig for Geberit. Du kan besøke nettstedet vårt uten å dele personopplysninger med oss. Vi trenger bare informasjon fra deg når du ønsker bestemte tjenester. Formålet med disse retningslinjene for personvern er å gi deg tydelig informasjon om hva slags opplysninger vi samler inn, behandler og lagrer, og for hvilke formål.

Lagring av tilgangsdata

Hver gang du besøker en av nettsidene våre, lagres det opplysninger i en loggfil på leverandørens server. Disse opplysningene består av IP-adressen din, dato og klokkeslett for filforespørselen din, navnet på den aktuelle filen, navnet på filen som henviste til den aktuelle filen, mengden data som ble overført, tilgangsstatusen, en beskrivelse av nettleseren og operativsystemet som ble brukt, og navnet på Internett-leverandøren din. Disse opplysningene samles inn av tekniske årsaker. De analyseres bare for statistiske formål og uten henvisninger til personer.

Informasjonskapsler

Det at du besøker et Geberit-nettsted og har aktivert informasjonskapsler i innstillingene i nettleseren din, forteller oss at du ønsker å bruke nettstedet vårt på best mulig måte, og at du er enig i bruken av informasjonskapsler og andre teknologier som er beskrevet her. Nedenfor finner du mer informasjon om informasjonskapsler og nettleserinnstillingene som trengs for å deaktivere, slette eller vise dem.

En informasjonskapsel er en liten fil som vi overfører til harddisken på datamaskinen/enheten din første gang du besøker nettstedet. Det gjør systemet vårt i stand til å kjenne igjen enheten din neste gang du besøker oss, slik at det kan gi deg funksjoner og innhold som er tilpasset deg.

Informasjonskapsler er veldig nyttige, siden de sørger for en mer brukervennlig opplevelse når du besøker et nettsted regelmessig. Det vil kunne bli brukt informasjonskapsler til å lagre innstillingene dine (for eksempel i handlekurven), formidle informasjon om bruken din av nettstedet vårt og vise innhold som samsvarer med interessene og behovene dine. Ved hjelp av egnede analyseprogrammer, f.eks. Google Analytics, kan vi foreta statistiske analyser som hjelp til å forbedre innholdet på nettstedet vårt samt produktene og tjenestene våre. Informasjonskapslene som brukes for nettstedet vårt, lagrer bare anonymiserte data, som ikke kan spores tilbake til personopplysningene dine.

Dessuten er det DU som bestemmer. Du kan bruke innstillinger i nettleseren til å administrere informasjonskapsler. Du kan for eksempel slette eksisterende informasjonskapsler, velge å godta eller avvise alle informasjonskapsler, godta bare bestemte typer informasjonskapsler eller angi at du skal bli informert når et nettsted vil lagre en informasjonskapsel. Fremgangsmåten for å administrere og slette informasjonskapsler avhenger av nettleseren du bruker. Du finner mer informasjon om dette i hjelpefunksjonen i nettleseren din.

Google Analytics (webanalyse/-sporing)

Dette nettstedet bruker Google Analytics, en webanalysetjeneste som leveres av Google Inc. («Google»). Google Analytics bruker informasjonskapsler – tekstfiler som lagres på datamaskinen din og gjør at bruken din av nettstedet kan analyseres. Informasjonen om bruken din av dette nettstedet som genereres av informasjonskapsler, overføres vanligvis til en Google-server i USA, der den lagres. På dette nettstedet har Google Analytics blitt utvidet med programkode som gjør det mulig å samle inn anonymiserte IP-adresser (IP-maskering). Det betyr at IP-adressen din blir forkortet av Google før den overføres. Dette gjøres i alle EU- og EØS-land. Bare i unntakstilfeller vil hele IP-adressen bli overført til en Google-server i USA før den forkortes. På vegne av operatøren av dette nettstedet bruker Google denne informasjonen til å analysere bruken din av nettstedet, lage rapporter om aktivitetene på nettstedet og levere andre tjenester til operatøren av nettstedet relatert til bruken av nettstedet og bruk av Internett. IP-adressen som Google Analytics innhenter via nettleseren din, vil ikke bli kombinert med annen informasjon innhentet av Google. Du kan hindre lagring av informasjonskapsler med en innstilling i nettleseren. Du må imidlertid være oppmerksom på at du da ikke vil kunne bruke alle funksjonene på nettstedet. Du kan også hindre lagring av informasjonen om bruken din av nettstedet (inkludert IP-adressen din) som innhentes via informasjonskapselen, og du kan hindre at Google behandler denne informasjonen. Det gjør du ved å laste ned en plugin-modul for nettleseren ( https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en-GB ).

Du finner mer informasjon om betingelsene for bruk og databeskyttelse på
https://www.google.com/analytics/terms/gb.html og https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ .

Vi bruker også Google Analytics til å analysere data fra AdWords- og DoubleClick-informasjonskapselen for statistisk formål. Denne funksjonen kan deaktiveres via administrasjonsprogrammet for visningsspesifikasjoner
( https://www.google.com/settings/ads/onweb/?hl=en ).

Facebook (Custom Audiences & Retargeting)

Dette nettstedet bruker sosiale plugins og piksler fra Facebook Ireland Ltd eller Facebook Inc. for å registrere dine besøk på våre nettsider.De innsamlede dataene brukes til webanalyse, blir tildelt din Facebook-profil og vil bli brukt som grunnlag for levering av utvalgte annonser (såkalt retargeting). For evalueringen lagres dataene dels på servere i EU og USA. For opptak og håndtering av innsamlet informasjon gjelder; databeskyttelsesforskriften på Facebook:
https://www.facebook.com/policy.php og EU-U. S. & SWISS-U.S. Personvern:
https://www.facebook.com/about/privacyshield/ brukes. Informasjon om hvordan du blokkerer dette, finnes på
www.aboutads.info/choices .

Personopplysninger (bestillinger, spørsmål, forespørsler om informasjon)

For at vi skal kunne levere tjenestene du ønsker, f.eks. legge inn bestillinger, svare på forespørsler eller sende informasjon (nyhetsbrev, produktinformasjon, informasjon om begivenheter osv.), trenger vi personopplysninger fra deg, f.eks. navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Vi samler inn og bruker disse opplysningene bare i den grad det er nødvendig for at vi skal kunne levere den aktuelle tjenesten. Det kan også være nødvendig å videresende opplysningene dine til firmaer som vi engasjerer til å utføre tjenesten (f.eks. transportselskap). Opplysningene dine vil ikke bli brukt for konsultasjons-, reklame- eller markedsundersøkelsesformål eller leveres til andre tredjeparter med mindre du uttrykkelig samtykker til det.

Hvis du har registrert at du ønsker regelmessige informasjonsoppdateringer, kan du når som helst oppheve registreringen via telefon eller ved å sende en e-post.

Når du åpner en e-post fra oss eller klikker på en kobling i den, logges det av nettserveren vår (dato, klokkeslett, e-postadresse). Dette er for interne, statistiske formål. Disse opplysningene kobles ikke til personlige brukerprofiler.