BaderomsinspirasjonIdeer til baderomsdesign

BaderomsdesignSlik kan badet ditt se ut

Kvinne og barn på et fargerikt bad med Geberit Option-speil og Geberit AquaClean Alba

Hvert prosjekt begynner med en idé. Dette er ikke annerledes når du bygger eller pusser opp et bad. Men hva om disse ideene ikke blir realisert for ditt nye drømmebad? Heldigvis finnes det mange flotte bad som kan brukes som inspirasjon.

Vi har satt sammen noen ideer til baderomsdesign og kan gi inspirasjon til moderne bad, til små bad og til ulike planløsninger. Kanskje ett av disse bildene viser akkurat det du leter etter på drømmebadet ditt? Ha det gøy med å designe badet ditt!

Tips: Bruk vårt inspirasjonsverktøy

Laptop med skjermbilde fra Geberit inspirasjonsverktøy

Er du akkurat i gang med et baderomsprosjekt og er åpen for nye ideer? I så fall er inspirasjonsverktøy fra Geberit en perfekt løsning! Bruk et minutt eller to på å klikke deg gjennom verktøyet. Ved hjelp av baderomsbildene kan du finne ut hva du liker og hva som er viktig. Vi gir ideer til baderomsdesign.

Nye ideer kommer ofte midt i planprosessen. Dette kan for eksempel være når den første visualiseringen av drømmebadet sees. For å optimalisere denne prosessen anbefaler vi å bruke 3D baderomsplanlegger. I dette gratisverktøyet fra Geberit starter du med en planløsning eller tomt rom og innreder badet etter dine personlige ønsker.

Stort eller lite – la deg inspirere

Hvilke ideer som er mulig avhenger selvfølgelig også av størrelsen og planløsningen på badet ditt! Rundt om i verden er det forskjellige meninger om hva som regnes som et stort eller lite bad. Uavhengig av dette finnes det muligheter for hjemmekoselig baderomsdesign og funksjonelle installasjoner for alle planløsninger og størrelser.

Bad i trendy Peach Fuzz med Geberit AquaClean Alba dusjtoalett

Baderomstrendene for 2024

På det moderne badet står feel-good-øyeblikk i høysetet. Disse er ikke bare laget med et estetisk design, men også med smart teknologi. La oss ta en titt på de siste trendene for baderomsprodukter og farger i 2024. Vi fremhever også funksjonelle aspekter og viser hvordan du kan få mest mulig ut av badet ditt ved hjelp av intelligente systemer.

Oppdag trendene i dag

Kvinne på et minimalistisk bad

Minimalistisk design

Minimalistisk designer ikke bare blitt et populært valg i mindre rom, men kan også sees på som et livsstils valg i mange forskjellige bad over hele verden. Den opprinnelige ideen forblir den samme – med fokus på det vesentlige. Vi kan vise deg hva dette betyr på badet.

Minimalisme på badet anbefales når plassen er begrenset. Hvis du ikke har mange ting i utgangspunktet, trenger de ikke å lagres bort.

Minimalistisk design er ikke bare blitt et populært valg i mindre rom, men kan også sees på som et livsstils valg i mange forskjellige bad over hele verden. Den opprinnelige ideen forblir den samme – med fokus på det vesentlige. Vi kan vise deg hva dette betyr på badet.

Minimalistiske baderom

Servant med svart kran, baderomsmøbel og tilbehør

Svart baderom

Svarte highlights på badet har vært populært lenge nå. Dette er ingen overraskelse - tross alt gir svarte produkter et kraftig statement når de kombineres smart og brukes diskret. Den anerkjente arkitekten Andrin Schweizer er en stor fan. I intervjuet hans forklarer han hvordan du kan designe badet ditt i denne trendy fargen.

Ideer til baderomsdesign i svart

Servantområde med baderomsmøbler fra Geberit iCon baderomsserien

Baderomsmøbler i tre

Baderomsmøbler i tre skaper et hjemmekoselig uttrykk og hyggelig atmosfære på badet. Enkelte ting må tas i betraktning, da baderomsmøbler er sterkt utsatt for fuktighet. Vi gir en forklaring på hvilke tresorter som er spesielt egnet for baderomsmøbler, samt hvordan du tar vare på dem.

Ting å passe på med baderomsmøbler i tre

Lite Geberit iCon bad med servant, servantskap, sideskap og speil

Designe et lite bad

Badet er vanligvis ikke det største rommet i en leilighet eller et hus. Den gjennomsnittlige baderomsstørrelsen varierer fra land til land. En ting er sikkert: et moderne minibad er også mulig med kun 4 m² tilgjengelig. Og når du vet hvordan den plassen som er tilgjengelig kan brukes til sitt fulle potensial.

Vi ser på utfordringene man møter når man designer badet, gir inspirasjon til små bad og svarer på vanlige spørsmål.

Designe et 4 m² baderom

Design ditt bad med Geberit

Geberits baderomsmagasinLast ned nå

Baderomsmagasinet
  • Finn ideer og inspirasjon til drømmebadet ditt
  • Alle Geberit baderomsseriene – en oversikt
  • Omfattende bildegallerier som inspirere til kreativt baderomsdesign
  • Produktoversiktene er en praktisk måte å få hjelp med planleggingen på, helt ned til minste detalj

Du kan laste ned det gratis Baderomsmagasinet som PDF eller åpne det i nettleseren din.

NyhetsbrevMeld deg på nå

Hold deg oppdatert


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan gjøre livet ditt enklere.

Les lignende innlegg