Ideer til oppussing av bad

Hvordan redesigner du et gammelt bad? To vellykkede eksempler med før- og etterbilder fra Sveits og Norge gir inspirasjon til moderne baderomsdesign.

Før og etter: designe et moderne badEksempel fra Sveits

Mørkt, gammeldags, skadet – slik var tilstanden på badet til familien D'Apice Herger fra Sveits før oppussingen. Heldigvis klarte familien å pusse opp badet og gjøre det mer moderne. Veggene ble strippet, den gamle innredningen demontert og det mørke badet ble forvandlet til en lys, moderne oase av velvære i løpet av få uker.

Komfort er veldig viktig på det nye badet. Med koordinerte baderomsinnredning og et enkelt valg av farger og materialer, inkludert fliser i steinlook og baderomsmøbler i tre, ble forvandlingen en suksess.

Før og etter: Gulvjevn dusj

En gulvjevn dusj erstatter det tette dusjkabinettet på det renoverte badet. Denne løsningen er langt mer praktisk og trygg å gå inn i. Geberit CleanLine slukrenne matcher de grå flisene godt og scorer med sitt slanke design og effektive vannavløp. Glassskilleveggen slipper nok lys inn i rommet, slik at dusjen virker mindre klumpete.

Bad med smalt dusjhjørne, badekar og gulvstående toalett
Et dusjtoalett mellom en gulvstående dusj og et badekar

Alternativer for flisrenoveringEksempel fra Norge

Før oppussingen fant eierne det seks kvadratmeter store badet i et hus på Sætre i Norge gammelt og ukomfortabelt. Kalde, lyseblå fine steinfliser og tremøbler setter tonen.

Det lille badet er visuelt forstørret med fliser

Etter oppussingen skaper hvite marmorfliser på vegger og gulv et harmonisk og tidløst design. De gir rommet en lys og hyggelig atmosfære. Store fliser får også rommet til å virke større.

Baderomsoppussing: tips og inspirasjon

Mer verdi for degFå inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Baderomsprodukter med funksjonelt design

Les lignende innlegg