Gjestetoalett: tips og ideer til gjestebad

Små baderomsoppgraderinger Gjestetoaletter og gjestebad har en tendens til å ha lite plass, noe som gjør det desto viktigere å nøye vurdere designideer og -planer for et bad som er både funksjonelt og fryder både gjester og verter!

Design av gjestebad

Lys som kommer gjennom et vindu inn til gjestetoalett med mørkeblå vegg

Hva gjør et gjestetoalett til et gjestebad? Sannsynligvis dusjen. Dette gjør temaet fliser desto viktigere i planleggingsstadiet. Bortsett fra det gjelder de samme designprinsippene.

Start med å fokusere på gulvet og veggene, på fargene og materialene.

Ideer til gjestebad med tre

Tre er et stilig valg for gjestebadet. Enten det er på gulvet, veggpanelene eller baderomsmøblene, er tre et naturprodukt som er ideelt for designblomstring og for å gi rommet et koselig preg. Men vær forsiktig - tre som brukes på et bad bør alltid behandles for å forhindre at fukt trenger inn i det.

Moderne gjestetoalett i hvit eller sort

Mange alternativer, ingen forpliktelser! Når det kommer til farger er det ingen grenser på et gjestetoalett. Men det er to prinsipper som er nyttige å bruke i små rom: lyse farger virker friske og rene, mørke nyanser skaper en hjemmekoselig hygge.

Av denne grunn står svart og hvitt øverst på ønskelisten for de som ser etter en moderne løsning. Kanskje også fordi disse to fargene fungerer så godt sammen, for eksempel i flislegging. Nyttig informasjon: Store fliser fungerer veldig bra på små bad og gjestetoalett, fordi de skaper visuell dybde i rommet.

Servantideer for gjestebad

Vanligvis er gjestetoalettet like bredt som døren du går inn; selve toalettet er nesten alltid plassert lengst inn i rommet. For å komme til det må du gå forbi servanten. Så det bør være så plassbesparende som mulig. Servanter med vegg- eller sidemontert kran er ideell til dette.

Hva annet er et must-have til gjestetoalettet?

En hånd åpner en av skuffene til Geberit Renova Plan servantskap i naturlig tredesign

Toalettet og servanten med kran er de viktigste elementene på ethvert gjestetoalett. Men det kan også være praktisk med baderomsmøbler med oppbevaringsplass for hverdagsting.

Denne servanten har et matchende skap og et speilskap. Modeller med integrert belysning gir riktig lys.

3 tips: hvordan planlegge ditt nye gjestetoalett

Ideer er fine, men bare med planlegging kan disse ideene bli en realitet. Dette gjelder spesielt når du designer små gjestebad. Her er tre tips om hvordan du best kan gjøre gjestebadsideene dine til virkelighet:

Tips 1: Planlegg gjestetoalettet med en 3D baderomsplanlegger

3D baderomsplanleggere, gjør planleggingen av gjestetoalettet enkelt. Forberedelser krever litt mer arbeid, for eksempel oppmåling av rommet, plassering av dører og vinduer og vurdering av plassering av vann- og strømforbindelser. Og en strømforsyning er ikke bare for lysbryteren; avhengig av planene dine, kan toalettet også trenge strøm, for eksempel til en luktavsugenhet. Det er absolutt verdt å vurdere, spesielt for gjestetoalett uten vinduer.

Tips 2: plasser toalett, servant og skap

Ofte er det den begrensede plassen som er tilgjengelig på et gjestetoalett som bestemmer utformingen av toalettet, servanten og møblene for deg. Derfor er mindre mer her, fordi et moderne gjestetoalett klarer seg uten ekstra baderomsmøbler med ubrukt oppbevaringsplass

Gjestetoalett med vegghengt toalett, speilskap og servantskap fra Geberit ONE baderomsserien

Tips 3: legg til praktiske ting til gjestetoalettet ditt

Du kan diskutere om ekstrautstyr er nødvendig eller bare praktisk, eller om de bare tjener dekorative formål. Så følgende sjekkliste inkluderer tilbehør så vel som dekorasjonsideer:

Tilbehør & nyttige produkter til gjestetoalettet

  • Toalett børste
  • Toalettpapirholder
  • Liten søppelkasse
  • Såpedispenser
  • Gjeste håndkle
  • Kosmetiske produkter (håndkrem, bomullspads, etc.)
  • Knagger
  • Duftpinner
  • Blomster i vase
  • Bilder

Forbruksartiklene som er oppført skal være lette å finne i oppbevaringen på badet, og det skal være nok av dem der.

Geberit løsninger for små gjestebad

Veggmontert Geberit Renova Compact toalett

Geberit tilbyr ulike smarte og plassbesparende løsninger for små gjestebad. I tillegg til plassbesparende møbler og løsninger for mer oppbevaringsplass, inkluderer dette også kompakte toaletter for mer bevegelsesfrihet.

Hvis du er interessert, se nærmere på de kompakte toalett modellene i Geberits baderomsserier iCon, Renova og Smyle.

Geberit iCon servant med sideskap

Plassbesparende møbler for små bad

Selv smale og spesielt små servanter med redusert dybde eller sideoppbevaring har perfekt tilpassede skap med mye oppbevaringsplass hos Geberit. For eksempel spenner de allsidige og modulære baderomsmøblene fra Geberit iCon eller Geberit ONE, som er populært på grunn av sitt funksjonelle design.

Smarte detaljløsninger for mer oppbevaringsplass på gjestebadet

Hvis du velger en plassbesparende vannlås til servanten, trenger du ikke utsparingen i servantskapets skuff og får derfor ekstra oppbevaringsplass.

Dette gjør det også enklere å bruke bokser til organisering i skuffene. De er med på å gi deg oversikt inne i møblene for å gjøre det lettere å finne de forskjellige gjenstandene. Speilskap med oppbevaringsbokser inni og justerbare hyller gir også ekstra oppbevaringsplass.

En annen smart løsning er magnettavle. Magnettavlen er utstyrt med tre oppbevaringsbokser i forskjellige størrelser og finnes i fire forskjellige farger.

Mer verdi for degFå inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Baderomsprodukter for mer plass på badet

Les lignende innlegg