Ekstra friskhet på baderommetDuoFresh Luktavsugmodul

Alle er kjent med ubehagelig lukt i baderommet. Og alle har sine metoder for å bli kvitt den. De omfatter alt fra fyrstikker i baderommet til duftspray og lufting ... Vi tenker ofte ikke over det, men lukt spiller en viktig rolle i livet vårt. Selv den minste lukt utløser en reaksjon. Derfor forbinder hjernen vår frisk luft med en behagelig følelse.

Mens luftfriskere dekker over lukt midlertidig og åpne vinduer gjør det kaldt, utfører Geberit DuoFresh modulen oppgaven sin uten uønskede bivirkninger. Luktavsuget er velgjørende for alle sanser. Luftavsug og lys er automatiskstyrt av en nærhetssensor. Luften trekkes rett ut av toalettskålen og føres renset tilbake i rommet. DuoFresh-modulen kan enkelt monteres i enhver Geberit Sigma sisterne (montert etter 2008) og kombineres med nesten hvilken som helst betjeningsplate i serien Sigma.

Geberit DuoFresh modulen fjerner ikke bare ubehagelig lukt, men har også en rekke intelligente funksjoner. Den valgfrie sensoren registrerer for eksempel når noen nærmer seg toalettet og aktiverer luktavsuget automatisk. I tillegg slås LED-orienteringslyset på automatisk for å vise vei om natten.

Betjeningsplate Geberit Sigma50

Mye frisk luft og lite installasjonsarbeid

Vil du nyte fordelene av et luktfritt toalett, men har ikke lyst på en større renovering? Eller planlegger du det nye drømmebadet ditt? I begge tilfeller er Geberit DuoFresh modulen løsningen for deg.

Om betjeningsplatene

Mer verdi for degFå inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.