Toaletter og toalettseter | geberit.no

Toaletter og toalettseter Toaletter med en tidløs stil

Geberit iCon toalett

Geberit tilbyr alt til toalettet ditt fra ett sted, fra toaletter uten skyllekant og betjeningsplater i ulike design til sisterner og toalettseter.

Dette sikrer at alle toalettkomponenter er perfekt tilpasset og grundig testet i våre sanitærlaboratorier, noe som betyr at vi kan tilby deg reell merverdi for baderommet ditt i form av holdbare produkter og spesielle garantier. Vårt sortiment av toaletter inkluderer dusjtoaletter, vegghengte toaletter og gulvstående toaletter.

Oppdag toaletter fra Geberit selv ved hjelp av vår produktsøker for toaletter. Dette gir en morsom introduksjon til designutvalget og funksjonene våre.

Toaletter fra Geberit Utvalgte egenskaper

Hvorfor velge et Geberit-toalett?

Imponerende skylleevne

Vår eksepsjonelle toalettskylling er effektiv, stillegående og kraftfull.

Lett å rengjøre

Takket være en utmerket skylleytelse, et toalettsete som er lett å fjerne og en glatt, spesial glasur.

Perfekt tilpasset

Sisternen og toalettskålen er perfekt tilpasset når det gjelder funksjonalitet.

Toalettfunksjoner med et øyekast

Toaletter fra Geberit har mye mer å tilby enn det ser ut ved første øyekast. Våre toaletter uten skyllekant omdefinerer ikke bare renslighet og hygiene, de gir også en effektiv, støysvak skylling. Visste du at en luktavsugenhet kan integreres i toalettet ditt? Med et filter i betjeningsplaten kan du alltid regne med frisk luft på baderommet ditt. Geberit ONE toalettet kan også bli justert i høyden selv år etter installasjon for å passe dine behov.

Toaletter uten skyllekant

I tillegg til design, er hygiene og enkelt vedlikehold andre viktige faktorer som er avgjørene for valg av toalett. Området under skyllekanten er et ideelt gjemmested for oppbygging av bakterier, smuss og avleiringer, og det er derfor Geberit tilbyr toaletter uten skyllekant. Med et design helt uten kant, er det ingen skjulte eller vanskelig tilgjengelige steder hvor avleiringer kan bygge seg opp og skape uønsket lukt.

Geberit tilbyr to skylleteknologier i form av Rimfree® og TurboFlush. Begge teknikkene tilbyr enestående skylleytelse for å gjøre rengjøringen av toalettet ditt mye enklere. Den patenterte Rimfree®-skylleteknologien er utviklet av Geberit for toalettskåler. Vannføringen sikrer maksimal hygiene ved utskylling av toalettflatene med minimalt vannforbruk.

TurboFlush teknologi i Acanto toalettet
Rimfree® skylleteknologi i iCon toalettet

Toaletter med roterende skylling Geberit Acanto toalett og Geberit ONE toalett med TurboFlush

Innsatsen vår for å kutte ned på rengjøringstiden har drevet oss et skritt videre til å utvikle vår TurboFlush skylleteknologi. På den måten har ekspertene våre optimert hele vannføringen fra sisternen via toalettet til avløpet.

Den indre geometrien til toalettskålene våre med TurboFlush er designet for å kanalisere energien til vannet fra sisternen for å tillate best mulig utskylling av toalettet. Dette leder vannet gjennom toalettet uten skyllekant i en kraftfull virvel, slik at det blir kontrollert nøyaktig for en grundig overflateskylling. Skylleytelsen er derfor opptil 10 ganger høyere enn det som kreves av det internasjonale regelverket.

Hvilket toalett uten skyllekant passer stilen din?

Runde, kvadratiske, kompakt design, hvit høyglans eller matt – toalettskåler uten skyllekant fra Geberit er tilgjengelige i ulike former, farger og størrelser og kan harmonisk kombineres med en rekke baderomsservanter og bidéer.

Dusjtoaletter for enda mer komfort Hygienisk rengjøring med vann

Geberit AquaClean Alba med kvinne og barn på baderommet

Rengjøring med vann er mer grundig og skånsom enn rengjøring med toalettpapir, noe som gjør den ideell for sensitive intime områder. Det beste er at du vil føle deg ren og forfrisket etter hver tur på dusjtoalettet. Ytterligere komfortfunksjoner, som varierer etter modell, fullfører opplevelsen av velvære. Når du først har opplevd denne friske, rene følelsen, vil du aldri være foruten igjen.

Med sine AquaClean Mera-, Sela-, Alba- og Tuma-modeller tilbyr Geberit det perfekte dusjtoalettet for å passe praktisk talt alle krav og enhver bosituasjon – fra den praktiske komplette toalettet til toalettsete. Takket være den perfekte kombinasjonen av design og teknologi, trenger du ikke mer plass enn du ville gjort for et vanlig toalett – alt du trenger er en strømtilkobling.

Oppdag Geberit AquaClean

Geberit WC-system Skylleteknologi og toalettskål i perfekt harmoni

Når toaletteknologi og design kommer sammen i perfekt harmoni, skaper det reell merverdi for både baderomsbrukere og VVS-fagfolk. Geberit toaletter er veldig enkle å rengjøre og imponerer alltid med sin kraftige, men ekstremt støysvake skylling.

Våre sanitærprodukter viser frem tiårene våre med ekspertise. Det er derfor alle komponentene i våre toalettsystemer, både foran og bak veggen, fra toalettskålen til sisternen, er perfekt koordinert. Dette forenkler også installasjonen, som er 40 prosent raskere enn med konvensjonelle toalettpakker.

Finn ut mer om WC-systemet

Det perfekte toalettsetet for Geberit toalettet ditt

Geberit Acanto-toalett med hurtigutløser

Toalettsetet er designet for å la deg sitte komfortabelt, mens toalettlokket sørger for bedre hygiene og et attraktivt design. For de som ønsker å ta komfort og bekvemmelighet til neste nivå, er et toalettsete med SoftClose-mekanisme det ideelle valget. Denne har en demper integrert i hengslet for å sikre stille og skånsom lukking.

Når det gjelder rengjøring av porselenet og setet, er det nyttig om toalettsetet raskt og enkelt kan fjernes fra toalettskålen. Dette kunne ikke vært enklere med Geberit produkter takket være QuickRelease funksjonen, som gjør at toalettsetet kan fjernes og raskt settes på igjen.

Betjeningsplater For enhver smak og stil

Dame med Geberit Sigma50 betjeningsplate med knapper i rosegull

Oppdag våre brede utvalg av betjeningsplater og la deg inspirere av de forskjellige formene, fargene og materialer som tilbys. Når det gjelder valg av betjeningsplate for toalettskylling bør du ikke inngå kompromisser.

Betjeningsplaten setter ikke bare prikken over i-en på baderommet ditt, den tilbyr også komfortfunksjoner som virkelig kan forbedre livsstilen din.

Se våre betjeningsplater

Innovative toaletter fra Geberit

Monolith Plus med iCon-toalett

Geberit Monolith

Monolith er toalettmodulen i smart design fra Geberit. Den inneholder all skylleteknologien for toalettet ditt i et smart plassbesparende design, og fører synlige sisterner og innbyggingssisterner installert bak veggen nærmere hverandre.

Geberit Monolith er det perfekte valget for de som ønsker å spare plass samtidig som de holder renoveringsarbeid til et minimum. Med en rekke forskjellige overflatematerialer å velge mellom, er Monolith et designelement som passer ethvert baderom.

Se flere funksjoner på Monolith

Toaletter fra Geberit Bambini-baderomsserie med fargerike toalettlokk og betjeningsplater

Toaletter for barn

Toaletter i riktig størrelse og barnevennlige toalettseter er den perfekte måten å hjelpe barna å lære mer om deres personlige hygiene fra de er små. Dette er grunnen til at Geberit tilbyr et toalettsete i form av en potte og et toalettsete for barn med integrerte håndtak og grep.

Disse toalettene for selv de minste er også utrolig hygieniske og lette å rengjøre takket være deres design uten skyllekant.

Se Geberit Bambini

Universelt utformet toalett med Geberit Duofix-innbyggingselement

Toalett med universell utforming

Geberit toaletter for baderom med universell utforming er tilgjengelige med et stort fremspring for å gjøre det lettere å gå fra rullestol til toalettet.

Toalettsetet er designet med et kontinuerlig spesialhengsel laget av syrefast stål for å sikre at det forblir pålitelig stabilt og kan ikke skli. Sortimentet inkluderer også toaletter med en forhøyet sittehøyde.

Denne komfortable sittehøyden gjør det lettere for brukere å sette seg ned og reise seg igjen, noe som er spesielt nyttig for eldre personer med redusert bevegelse.

Produktutvalg av Geberit toaletter Produktdata, dimensjoner og mer

Geberit Acanto-toalett med Geberit Sigma70-betjeningsplate i rosegull

Teknisk informasjon som CAD-data, produktdatablad og eksakte dimensjoner finner du i vår produktkatalog.

Oppdag hele produktutvalget av Geberit toaletter og toalettseter.

Se gjennom produktkatalogen

Ofte stilte spørsmål om toaletter og toalettseter

Hvor kan jeg kjøpe Geberit toaletter og toalettseter?

Du kan se og kjøpe Geberit toaletter og toalettseter hos ditt lokale rørlegger eller vvs forhandler. Partnerne våre hjelper deg gjerne.

Finn en forhandler

Oppdag lignende produkter

Geberits baderomsmagasin Last ned nå

Baderomsmagasinet
  • Finn ideer og inspirasjon til drømmebadet ditt
  • Alle Geberit baderomsseriene – en oversikt
  • Omfattende bildegallerier som inspirere til kreativt baderomsdesign
  • Produktoversiktene er en praktisk måte å få hjelp med planleggingen på, helt ned til minste detalj

Du kan laste ned det gratis Baderomsmagasinet som PDF eller åpne det i nettleseren din.