DusjerElegante og tidløse

Den perfekte dusjen for et hvert baderom

Enten du gjør deg klar for dagen eller slapper av på kvelden – du finner alltid den rette dusjløsningen til baderommet ditt fra Geberit. Tidløst design, enkel rengjøring og hydraulisk optimalisert avløpsteknologi står sentralt i alle produktene våre.

Med gulvjevne dusjgulv får du mer rom for bevegelse og en universell utforming med et åpent dusjområdet. Tiltalende design, enkel rengjøring og innovativ avløpsteknologi er hovedfokuspunktene i alle dusjløsningene våre. Enten det er dusjgulv laget av antisklimaterialer, fleksible installerbare dusjavløp, veggsluk eller klassiske gulvsluk for et sømløs baderomsdesign

– du finner garantert den perfekte dusjløsningen til baderommet ditt. Med de innovative dusjløsningene fra Geberit er alle elementene perfekt koordinerte når det gjelder både utseende og funksjonalitet.

Hvorfor velge en Geberit dusjløsning?

Baderom med universell utforming

Dusjgulvene våre kan monteres rett på gulvet for en universell utforming med åpen tilgang.

Ulike design

Vi tilbyr en rekke former, materialer, overflater og avløpsdesign som passer enhver estetikk.

Hygienisk design

Den praktiske hårsilen gjør dusjsluket lett å rengjøre.

Håndfast kvalitet

Overflateteksturen på de sklisikre dusjgulvene har en eksklusiv og myk følelse.

Walk-in dusjer for bedre tilgjengelighet

Dusjflate i walk-in dusj

De gulvjevne dusjgulvene våre sørger for at alt på baderommet ligger på samme nivå. Det åpne designet skaper ikke bare en romslig følelse, men det sørger også for sømløs integrering i baderomsstilen din. Med rene linjer og enkle former oser det både stil og modernitet av baderommet.

Våre dusjgulv er synonyme med kvalitet og holdbarhet. De er laget av solid komposittmateriale i høy kvalitet, og ser ikke bare estetisk tiltalende ut, men er også motstandsdyktige mot fuktighet og daglig bruk. Den glatte, ikke-porøse overflaten er enkel å rengjøre og vil ha et feilfritt utseende i årevis.

Enkel montering av dusjløsninger fra Geberit

Dusjgulv med monteringsramme

Noen dusjgulv og slukrenner fra Geberit leveres komplett med en forhåndsmontert membranduk. Dette gjør at rørleggere kan permanent tette dusjene og avløpene, slik at de er klare for å dekkes av flisleggeren.

For rask og feilfri montering av dusjgulv, kan du montere det medfølgende settet med støtteben, uten bruk av verktøy.
Vår Geberit Setaplano dusjgulv med monteringsramme er tilgjengelig for andre dusjløsninger fra Geberit. Avhengig av størrelsen på Geberit dusjgulv, kreves det enten fire eller seks støtteben under installasjonen. Disse klikkes ganske enkelt på monteringsrammen og festes til det uferdige gulvet.

Montering av avløp og designdeksler

Avløpsdeksel og hårsil

Geberit-dusjavløpet er egnet for dusjkar med ventilhull som måler 90 mm i diameter, som samsvarer med standardstørrelsen. Avløpet er utstyrt med en hårsil som kan fjernes og som hindrer at avløpet tetter seg. Den er også enkel å rengjøre. Det finnes to forskjellige design og forskjellige farger for det medfølgende avløpsdekselet.

For effektiv drenering av vann, er vannlåsen svært flat og designet for lave avretningshøyder. Standard vannlåshøyde er 50 mm. Alternativt finnes en vannlås med 30 mm høyde, som er spesielt utviklet for lave gulvkonstruksjoner ved renovering.

Hygieniske dusjløsninger for baderom i alle størrelser

Dame som designer badet sitt med 3D-baderomsplanleggeren fra Geberit

Et spørsmål man ofte bør stille seg når man planlegger et baderom er: hva slags dusjløsning passer best i dette rommet? Det å velge riktig dusj avhenger ikke bare av personlige preferanser og krav, men også av rommets utforming.
I små baderom er en hjørnedusj den beste måten å få mest mulig ut av plassen på. Walk-in- og åpne dusjer med universell utforming kan installeres i mellomstore og større baderom, og passer med en moderne estetikk som har en åpen planløsning.

Når du skal velge nye dusj, tilbyr Geberit perfekte løsninger for alle romstørrelser. Visualiser drømmedusjen din sammen med andre baderomsprodukter ved å bruke vår gratis 3D-baderomsplanlegger. Kom nærmere en bedre dusjopplevelse ved å velge den perfekte dusjløsningen.

Alt du trenger å vite om dusjer fra Geberitfinner du i produktkatalogen vår

Vanlige spørsmål om dusjer

Hvor kan jeg teste dusjløsninger fra Geberit?

Du kan se og kjøpe dusjløsningene våre hos din lokale vvs-forretning eller hos en rørlegger nær deg. Våre partnere hjelper deg gjerne.

Finn en forhandler