Geberit BambiniBarnevennlige baderom med morsomme funksjoner

Sanitærrom for barnehager og skoler

Barn leker på et Geberit Bambini leke- og vaskeområde

Barn oppdager verden gjennom lek. Når du oppretter sanitæranlegg for barn i barnehager og skoler, er hygiene, enkel rengjøring og sikkerhet viktige hensyn. Baderomsfasiliteter egnet for barn kan fremme en leken tilnærming til personlig helse og hygiene.

Geberit Bambini baderomsserien tilbyr toaletter for barn, servanter for barn og andre baderomsprodukter som er spesielt tilpasset behovene til små og store barn opp til 14 år. Fargekonseptet skaper en leken, men tidløs atmosfære i sanitærrommene. Med sine produkter som er lette å rengjøre, oppfyller denne serien også kravene til pleie- og rengjøringspersonell.

En titt på Geberit Bambini

Hvorfor velge Geberit Bambini?

Den perfekte høyden

Toalett og baderomsutstyr som passer for ulike aldersgrupper

Morsomme funksjoner med pedagogisk verdi

Mulighet for å eksperimentere med funksjoner som en servant som kan fylles opp og sklier

Enkel å rengjøre

Rimfree-toalettskålen har ingen skyllekant

Sømløs montering

Utprøvd monteringsprosess med Geberit innbyggingselementer og koblinger

Barnevennlige toalettskålerfor barnehager og førskoler

Toalettskåler i riktig høyde og med riktig utstyr er designet for å støtte barn gjennom hele toalettopplæringen. Rimfree® toalettskål uten skyllekant er tilgjengelig i vegghengt modell.

Det vegghengte toalettet kan monteres i en barnevennlig høyde på 35 cm. Dette betyr at gulvet under toalettet holdes rent og lett å rengjøre. Toalettoverflaten rengjøres enkelt med en rask tørking takket være toalettskålen utvendige design.

Toalettskålene kan kombineres med et toalettsete med håndtak på lokket eller et toalettsete med bøyler. Alle toalettsetene våre er lette å rengjøre, hygieniske og ergonomisk utformet.

Leke- og vaskeområdefor barn i alle aldre

Geberit Bambini leke- og vaskeområde

Barn elsker å leke med vann! Spesielle servanter laget av dette allsidige, slitesterke komposittmaterialet vekker barns kjærlighet til vann på en leken måte. En barnevennlig lavthengende servant med runde former gjør det enklere og morsommere å lære de små om renslighet.

Servantene for barn kan monteres i barnevennlige høyder fra 45 til 60 cm. Smarte detaljer som de lave montasjedybdene og et nærmere kranhull gjør dem enda enklere å bruke. De har også servantkraner i morsomme design som virkelig setter i gang barnas fantasi. Disse er tilgjengelige i livlige eller nøytrale farger for å passe til atmosfæren i rommet.

Ytterligere fordeler med servanter for barn:

  • Kompakt dybde
  • Valgfri finish i fire forskjellige fargevarianter: uten illustrasjon, havblå, skoggrønn og karminrød
  • Matchende servantkran i barnevennlig design

Barnevennlige funksjonerfor mer moro på baderommet

Geberit Bambini leke- og vaskeområde med servant som kan fylles opp

Oppmuntre til utforskning – fremme prøving og feiling – nyt praktisk læring: Leke- og vaskeområdet i Geberit Bambini serien tilbyr et bredt spekter av muligheter for lek med vann. Opptil tre nivåer er integrert i servantområdet, der hvert nivå er egnet og tilgjengelig for ulike aldersgrupper. Disse nivåene presenteres som milde bølger i et lekent og flytende design.

I det øvre området av leke- og vaskeområdet, er en servant som kan fylles opp det perfekte stedet for vannbaserte aktiviteter, mens den integrerte sklien til den nederste servanten inviterer barn til lek og eksperimentering.

Det er denne lekne tilnærmingen som gjør daglig hygiene enda morsommere. Bølgemotivet tjener faktisk et dobbelt formål: ikke bare symboliserer det funksjonaliteten til leke- og vaskeområdet, men det gjenspeiler også barnas grenseløse fantasi og kreativitet.

Harmonisk fargevalgfor barnas sanitæranlegg

I sanitærrom for barnehager og skoler er det fornuftig å velge morsomme farger som passer for barn på dette stadiet av utviklingen. Ikke bare bidrar farger til å skape en hyggelig atmosfære, men de fremhever også funksjoner – for eksempel er det lettere for barn å skille mellom store og små skyllemengder hvis knappene har forskjellige farger.

For å sikre at hele sanitærinstallasjonen harmoniserer fargemessig, kan betjeningsplatene, toalettsetene, servantkranene og designplatene til servantområdet kombineres sømløst i moderne, matchende farger.

Det nåværende fargeutvalget er moderne, diskré og tilbyr mange kombinasjonsmuligheter.

Lett rengjøring med Geberit Bambini

Rengjøringsinstruksjoner for Geberit Bambini leke- og vaskeområde

Når all lekingen og utforskningen er over, er det på tide å få leke- og vaskeområdet til å se rent og ryddig ut igjen. Geberit Bambini toaletter, servanter, servantkraner og andre produkter er designet for å være lett å rengjøre og vedlikeholde med minimal innsats.

For daglig rengjøring anbefaler vi å bruke vann og et myk klut. Vanskelig smuss kan fjernes med den grove siden av en svamp og en mild skurekrem.

Når det gjelder servantkranene, kan disse rengjøres med en vanlig kran- og stålrengjøring. Selv etter intensiv bruk er barnas sanitærrom så godt som nytt på et blunk.

Barnevennlige sanitærrominstallert på et blunk

Geberit Duofix Sigma for montering

Du kan benytte Geberit Duofix Sigma ramme med monteringshøyde for avløp på H: 22 cm (ikke 23-25 cm som vanlig).

Geberit Bambini er designet med barn i tankene og er en lek å montere.

Innovative funksjoner med et øyekast

UTMERKELSERfor Geberit Bambini

2024

iF Design Award 2024

Geberit Bambini-produktutvalgProduktdata, dimensjoner og mer

Barn leker i et sanitærrom med Geberit Bambini

Teknisk informasjon som CAD-data, produktdatablad og eksakte dimensjoner finner du i vår produktkatalog. Oppdag hele produktutvalget av Geberit Bambini.

Se gjennom produktkatalogen

Vanlige spørsmålpå sanitærromsdesign i barnehager og skoler

Hvor kan jeg kjøpe Geberit Bambini?

Du kan se og kjøpe Geberit Bambini hos din lokale vvs-forretning eller via en rørlegger nær deg. Våre partnere hjelper deg gjerne.

Finn en forhandler

Oppdag lignende produkter

Geberit Bambini produkter