OrienteringslysFinn veien til badet om natten

Mange mennesker har behov for å gå på toalett om natten. Men å gå på ting i mørket eller forstyrre den trøtte følelsen ved å måtte slå på lyset er ikke ideelt. Sterkt lys kan ødelegge nattesøvnen ved å forstyrre kroppens biologiske klokke og redusere melatoninproduksjonen.

alarmklokke på nattbord

Løsningen

Den beste løsningen er å la hovedlyset være avslått på de nattlige turene dine på toalettet, til fordel for nattbelysning med dimbar funksjon. Det er her Geberit orienteringslys kommer inn med sin myke LED-belysning. Den milde lysstrålen aktiveres av en nærhetssensor. Denne smarte funksjonen finnes i tre Geberit-produkter.

Fra Geberit DuoFresh-modulen, som kan kombineres med nesten alle Sigma-betjeningsplater, til Geberit Monolith Plus sisternemodulen og Geberit AquaClean Mera dusjtoalett - alle tre produktene gir ikke bare subtil belysning, men sørger også for frisk luft på badet takket være et integrert luktavsug.

Mer verdi for degFå inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.