Baderomsrenovering lønner seg

Fra et støvete beige, 80 -tallsbad til et elegant bad med moderne løsninger og god komfort. De primære ønsket fra familien var å forvandle badekaret, som aldri ble brukt, til et stort dusjområde med sluk i flukt med resten av gulvet og å erstatte det gamle dusjtoalettet med et mer moderne.

Badet før renoveringen
Badet etter renoveringen

Tidløst og moderne drømmebad

Målet var å skape et nytt utseende med moderne baderomsprodukter. De gamle beige, mønstrede flisene ble byttet ut med store steinfliser i fargen greige, som gir et naturlig og plassoptimaliserende utseende på badet. De tidløse fargene med beige, brune og grå nyanser i hele badet gir en sofistikert atmosfære. Håndklær i dempet rød gir et snev av farge, som samtidig matcher den røde fargen i glassfiber-tapetet, som også er iøynefallende på badet, noe som gir et spesielt uttrykk i dusjområdet. Det spesielle materialet gjør tapetet holdbart. Det at glassfronten på skapet under vasken gjenspeiler det vakre mønsteret, gjør badet enda mer unikt.

Baderomsinnredning med smarte funksjoner

Det ble lagt stor vekt på servantområdet, der alt ble byttet ut. Den vakre formen på den asymmetriske servanten supplert med lagringsplass på siden gir et godt blikkfang. Samtidig gir det matchende underskapet en god mulighet til å organiserings systemer og tilbyr ekstra lagringsplass. En annen moderne fordel er lyset i speilet og kanten i treutseendet som matcher baderomsmøblene. Som prikken over i -en har det blitt montert et helt nytt og eksklusivt dusjtoalett.

Den profesjonelle forvandlingen av badet har gitt badet nytt liv med en stilig og tidløs atmosfære.

Planlegger du et nytt baderom?Bli inspirert

NyhetsbrevMeld deg på nå

Hold deg oppdatert


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan gjøre livet ditt enklere.

Les lignende innlegg