Stilren baderomsrenovering

Renovering av bad kan være en kostbar affære, noe som betyr at god planlegging og holdbare produkter er avgjørende. Resultatet er langvarig glede av ditt nye baderom.

Rotete bad sett før renoveringen, med gulvstående toalett og synlig sisterne
Vegghengt toalett for et harmonisk baderomsdesign

I dette eksemplet blir et gammelt, rotete bad forvandlet til et ryddig og stilfullt rom.

Plass er luksus

Bare det å installere et nytt vegghengt toalett og servant med tilhørende skap, gir et mye ryddigere og renere bad. Dette skyldes blant annet den ledige plassen under toalettet og servantområdet, noe som gjør at rommet ser større ut.

Enkel rengjøring er komfort

Et godt designet bad er ikke bare et spørsmål om design og farger. Hygiene og renslighet spiller også en viktig rolle. Å unngå hjørner og kanter, slik som det fremgår av eksemplet med vegghengt toalett, eliminerer kriker og kroker som ellers måtte rengjøres nøye. Jo mindre tid du bruker på rengjøring, jo mer tid har du til å nyte badet ditt.

Design som harmonerer

Når du kjøper en ny sofa, må du sørge for at den passer inn i stilen til resten av leiligheten din. Et harmonisk utseende er også etterspurt når du velger toalett, servant og møbler på badet. Etter å ha tatt stilling til andre behov som rengjøringsvennlighet, komfort og brukervennlighet når du velger ut innredning til badet, er designet prikken over i-en for å skape en perfekt baderomstemning.

Mer verdi for degFå inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Baderomsprodukter med funksjonelt design