Tilkoblinger for vann og strøm på toalettetFremtiden er inkludert

Én tilkobling, mange muligheter

Geberit Duofix med klargjort uttaksfeste og kommunikasjonskoblingsboks

Et konvensjonelt, pålitelig toalett med vannbesparende, dobbel spyling er kanskje tilstrekkelig i dag, men bare om noen få år kan det hende at huseieren ønsker et dusjtoalett eller et luktavsug. I en ideell verden er alle nødvendige tilkoblinger allerede klargjort, slik at kostbare endringer av bygget kan unngås.

Den nye kommunikasjons- og nettkoblingsboksen fra Geberit gjør det enkelt å integrere elektriske koblinger til toalettet i installasjonselementet. Det skaper perfekte forhold for å montere ekstra komfort og funksjoner på badet senere, uten å måtte rive ned veggen.

Forutsetning for eksepsjonell toalettkomfort

Geberit AquaClean Mera med strømtilkobling

På samme måte som luktavsug og orienteringslys om natten krever strøm, det gjør også et dusjtoalett. Selv berøringsfrie betjeningsplater trenger strøm. Derfor er det viktig å legge opp til strøm ved montering av sisternen.

Vannforsyningstilkoblingen er også viktig å klargjøre, enten det er Geberit Duofix og Geberit GIS, disse installasjonselementene har installasjonsrør for skjulte vannrør for Geberit AquaCean dusjtoaletter.