Mer funksjonelt design på baderommet

Stilig og tidløs estetikk som er enkel å kombinere – for alle som er på utkikk etter moderne eleganse og et bredt utvalg av farger og materialer.

Når det gjelder innredning av baderom, er smaken forskjellig. For å oppfylle behovet for individuelt design, tilbyr vi produkter i en rekke former, farger og materialer. I tillegg til tidløs, stilig estetikk, er enestående funksjoner en uunnværlig del av god design. Hos oss er godt utseende og perfekt funksjon ingen motsetning, men begge deler supplerer hverandre. Derfor utvikler vi produktene våre i samsvar med prinsippet «Design Meets Function».

Better bathrooms, better lives

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Verdt å vite og smarte funksjoner for mer funksjonelt design

Baderomsprodukter med funksjonelt design

Hvilket baderom passer deg best?

Det perfekte baderommet oppfyller et bredt spekter av ønsker og behov. Men hvilke behov har du? Er plass, rengjøringsvennlighet eller design viktig for deg? Ønsker du brukervennlige produkter eller foretrekker du den ekstra komforten som f.eks. Geberit AquaClean dusjtoalettet kan tilby? Eller er du interessert i et universelt design? Uansett hva dine behov er, forenkler vi din daglige rutine med våre smarte baderomsløsninger.

Bedre plass på baderommet
Enklere rengjøring på baderommet
Mer komfort på baderommet
Økt tilgjengelighet på baderommet
Mer brukervennlighet på baderommet

Finn mer inspirasjon til badet ditt i vår baderomskatalog

Geberit baderomskatalog

Oppdag Geberits baderomserier og få mange ideer og inspirasjon i vår baderomskatalog. La deg inspirere av designspråk, smarte funksjoner og fargekombinasjoner og lag ditt personlige bad. Det er en løsning for alle behov, enten du foretrekker produkter som er enkle å bruke, eller hvis du vil nyte ekstra komfort. Våre smarte baderomsløsninger forenkler hverdagen din.

Last ned Baderomskatalogen her  (33 MB)