Mer brukervennlighetpå baderommet

Produkter som er intuitive og brukervennlige – for alle som liker å være trygge på at de kan dra nytte av optimale funksjoner etter ombyggingen av baderommet.

Sanitærprodukter for baderommet må være brukervennlige. Hverdagsrutiner på badet bør være så ukompliserte som mulig og inneholde minst mulig stress. Produkter som krever at man leser gjennom omfattende bruksanvisninger, eller som har kompliserte funksjoner som ofte svikter og trenger vedlikehold, fører til irritasjon, frustrasjon og stress og koster unødvendig med tid og penger. Derfor utvikler vi løsninger som er pålitelige, enkle å bruke og krever lite vedlikehold.

Better bathrooms, better lives

Mer verdi for degFå inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Verdt å vite og smarte funksjoner for mer brukervennlighet

Produkter som er enkle å bruke

Hvilket baderom passer deg best?

Det perfekte baderommet oppfyller et bredt spekter av ønsker og behov. Men hvilke behov har du? Er plass, rengjøringsvennlighet eller design viktig for deg? Ønsker du brukervennlige produkter eller foretrekker du den ekstra komforten som f.eks. Geberit AquaClean dusjtoalettet kan tilby? Eller er du interessert i et universelt design? Uansett hva dine behov er, forenkler vi din daglige rutine med våre smarte baderomsløsninger.

Bedre plass på baderommet
Enklere rengjøring på baderommet
Mer funksjonelt design på baderommet
Mer komfort på baderommet
Økt tilgjengelighet på baderommet

Finn mer inspirasjon til badet ditti vår baderomskatalog

Geberit baderomskatalog

Oppdag Geberits baderomserier og få mange ideer og inspirasjon i vår baderomskatalog. La deg inspirere av designspråk, smarte funksjoner og fargekombinasjoner og lag ditt personlige bad. Det er en løsning for alle behov, enten du foretrekker produkter som er enkle å bruke, eller hvis du vil nyte ekstra komfort. Våre smarte baderomsløsninger forenkler hverdagen din.

Last ned Geberit Baderomskatalog