Enkel rengjøringPå baderommet

Smarte produkter som forblir tilnærmet frie for smuss og er enkle å rengjøre – for de som ønsker å minimere rengjøringsinnsatsen som kreves.

Et baderom bør alltid se ut som det nylig har blitt rengjort. Men hvem er spesielt glad i å rengjøre? De fleste ønsker ikke å tilbringe tiden på å rengjøre toaletter, servanter eller dusjer. Og man vil heller ikke ha bryet med å rengjøre kriker og kroker som er vanskelige å komme til, vanskelige overflater og håndtak som er plassert på et upraktisk sted. Tanken på å rengjøre sluket for hår og toalettskålen for skitt ved hjelp av en mindre delikat toalettbørste, får oss til å grøsse. Til og med fingermerker på blanke overflater er irriterende og vanskelig å fjerne. Derfor utvikler vi løsninger som forhindrer oppbygging av skitt og minimerer rengjøringsinnsatsen som kreves.

Better bathrooms, better lives

Mer verdi for degFå inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Nyttig informasjon og smarte funksjoner for enklere rengjøring

Produkter for mer rengjøringsvennlighet på badet

Hvilket baderom passer deg best?

Det perfekte baderommet oppfyller et bredt spekter av ønsker og behov. Men hvilke behov har du? Er plass, rengjøringsvennlighet eller design viktig for deg? Ønsker du brukervennlige produkter eller foretrekker du den ekstra komforten som f.eks. Geberit AquaClean dusjtoalettet kan tilby? Eller er du interessert i et universelt design? Uansett hva dine behov er, forenkler vi din daglige rutine med våre smarte baderomsløsninger.

Bedre plass på baderommet
Mer funksjonelt design på baderommet
Mer komfort på baderommet
Økt tilgjengelighet på baderommet
Mer brukervennlighet på baderommet

Finn mer inspirasjon til badet ditti vår baderomskatalog

Geberit baderomskatalog

Oppdag Geberits baderomserier og få mange ideer og inspirasjon i vår baderomskatalog. La deg inspirere av designspråk, smarte funksjoner og fargekombinasjoner og lag ditt personlige bad. Det er en løsning for alle behov, enten du foretrekker produkter som er enkle å bruke, eller hvis du vil nyte ekstra komfort. Våre smarte baderomsløsninger forenkler hverdagen din.

Last ned Geberit Baderomskatalog