Vegghengte toaletterEnklere rengjøring

Å velge et vegghengt toalett på badet eller gjestetoalettet betyr at toalettområdet kan rengjøres raskere og enklere ettersom området under toalettskålen er enkelt og komme til.

Vegghengt toalett for enkel rengjøring av gulvet

Enklere å rengjøre

Ved å installere en skjult sistern bak veggen, forblir tekniske komponenter der det kan samle seg smuss, som f.eks. rør, skjult bak veggen. Ettersom det ikke lenger er noe i veien, blir rengjøringen av gulvet enklere. Dessuten er toalettoverflaten også glatt og lett tilgjengelig, noe som gjør rengjøring av hele badet mer effektivt.

Design møter funksjon

Når du velger toalett er det fokus på funksjon og design. Installering av et vegghengt toalett betyr at sisternen er skjult bak veggen, og du kan konsentrere deg om utformingen av toalettet og betjeningsplaten i stedet. Dessuten gjør valg av et Rimfree vegghengt toalett med glatte utvendige overflater, spesialglasur KeraTect og avtakbart toalettlokk også rengjøring enda enklere.

Kombinerer kvalitet med tradisjon

Geberit skjulte sisterner har blitt installert på moderne bad i 50 år. Rammen integrert i veggen og toalettskålen har en bæreevne på 400 kg. Geberit-sisterner er alle formstøpt i ett stykke, og hver enhet kontrolleres flere ganger for lekkasjer.

Fem rengjøringsfordeler på vegghengte toaletter:

  • Sistern- og vannforsyningstilkoblingene er skjult bak veggen slik at det er bare toalettskålen som må rengjøres.
  • Gulvet under toalettet er fritt og lett tilgjengelig, noe som gjør rengjøring til en lek. Vegghengte toaletter får også rommet til å virke større.
  • Toalettets glatte overflate og de skjulte festene gjør rengjøring enkel.
  • Som navnet antyder, har Rimfree-toaletter ingen spylekant der bakterier kan bygge seg opp, noe som betyr at tidkrevende rengjøring av skyllekanten også hører fortiden til.
  • Noen vegghengte toaletter er belagt med den spesielle glasuren KeraTect, som gjør overflatene spesielt enkle å rengjøre.

Mer verdi for degFå inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Produkter for mer rengjøringsvennlighet på badet