Mer komfortpå baderommet

Produkter som gir komfort og hygiene på baderommet – for alle som vil unne seg litt ekstra friskhet, velvære og renhet.

Det å føle seg frisk, ren og komfortabel til enhver tid er et grunnleggende menneskelig behov. God personlig hygiene styrker selvbildet og har en positiv effekt på omgivelsene. Behovet for komfort går imidlertid ut over det og omfatter hele sanseopplevelsen i baderommet – lukt, syn, følelse og hørsel. Høresansen er også av sentral betydning på baderommet og gir seg til kjenne med et behov for ro og avstand fra den hektiske hverdagen. Derfor utvikler vi løsninger som gir litt ekstra komfort.

Better bathrooms, better lives

Mer verdi for degFå inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Verdt å vite og smarte funksjoner for mer komfort

Hvilket baderom passer deg best?

Det perfekte baderommet oppfyller et bredt spekter av ønsker og behov. Men hvilke behov har du? Er plass, rengjøringsvennlighet eller design viktig for deg? Ønsker du brukervennlige produkter eller foretrekker du den ekstra komforten som f.eks. Geberit AquaClean dusjtoalettet kan tilby? Eller er du interessert i et universelt design? Uansett hva dine behov er, forenkler vi din daglige rutine med våre smarte baderomsløsninger.

Bedre plass på baderommet
Enklere rengjøring på baderommet
Mer funksjonelt design på baderommet
Økt tilgjengelighet på baderommet
Mer brukervennlighet på baderommet

Finn mer inspirasjon til badet ditti vår baderomskatalog

Geberit baderomskatalog

Oppdag Geberits baderomserier og få mange ideer og inspirasjon i vår baderomskatalog. La deg inspirere av designspråk, smarte funksjoner og fargekombinasjoner og lag ditt personlige bad. Det er en løsning for alle behov, enten du foretrekker produkter som er enkle å bruke, eller hvis du vil nyte ekstra komfort. Våre smarte baderomsløsninger forenkler hverdagen din.

Last ned Geberit Baderomskatalog