La baderommet skinne

Både glanset og børstet: det metalliske utseende er en økende trend. Gull, messing, kobber og andre metalltoner er nå også trendy i stuen og på badet.

Møbler, tilbehør, lamper og veggmaterialer med metallisk glans er for tiden veldig populære når det kommer til designet i stuen. Den metalliske elegansen gir ikke bare et snev av luksus, men muliggjør også optimal koordinering med ønsket interiørdesign gjennom kombinasjonen av forskjellige farger og materialer.

Øyenfallende metalliske effekter

I tillegg til metallkraner i en rekke varme gullfarger, har valg som svart krom og rosè gull blitt enormt populært i minimalistisk design.

Som oftest handler det om den rette balansen: Du bør ikke kombinere flere metalltoner i et rom, dette for å unngå at det ser tilfeldig eller overdreven overdådig ut. Bruk av forskjellige overflatestrukturer i kombinasjon kan derimot skape noe som ser spennende og fremdeles harmonisk ut. Unngå også å blande forskjellige metallfarger med krom, siden kromegenskaper har en dominerende effekt i ethvert rom - inkludert badet - og slett ikke er så nøytrale som man ofte tror.

Skap harmoni

“Metalltrenden på badet startet opprinnelig med gullkraner. Kraner er et veldig iøynefallende element i et rom, Geberit tilbyr blant annet betjeningsplater og slukrenner til dusj i forskjellige metalltoner som matcher. Det handler om å fullføre det harmoniske utseendet på badet“, forklarer Daniel Raissle, Head Product Line Taps and Controls hos Geberit.

Fokus på den fulle effekten

Dagens baderomstrender fokuserer på mørke farger, naturlige eller mineralske overflater som valnøtt, skifer eller betong. Metalliske innslag passer perfekt til dette designet. Samtidig er det detaljene som gir rommet en spesiell identitet og individualitet. Kraner, betjeningsplater, dusjrenner, speil og såpedispensere i metallfarger sakper en helhetlig tråd, som skaper et harmonisk utseende og følelsen av mer komfort på badet - et av de viktigste kravene som et bad skal oppfylle i dag.

Mer verdi for degFå inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Baderomsprodukter med funksjonelt design