Bedre baderom, bedre livHva er viktig for deg i baderommet?

Geberit har satt seg som mål å bruke innovative sanitærprodukter for å forbedre folks livskvalitet på lang sikt. For å forstå de spesifikke behovene til sluttbrukerne våre, gjennomførte vi en studie i Europa. Her identifiserte vi seks hovedkrav - rengjøringsvennlig, brukervennlighet, komfort, optimalisering av plass, design og tilgjengelighet. Geberit utvikler og leverer produkter og løsninger som tilfredsstiller disse kravene til punkt og prikke. Hva leter du spesielt etter på badet?

Inspirasjon til nytt bad og toalett

Enten du bygger et helt nytt bad eller står overfor en oppussing av ditt eksisterende bad eller toalett, er det viktig å planlegge prosessen. Hos Geberit ønsker vi å inspirere og utfordre ideen din om et perfekt bad - uten å måtte gå på akkord med din personlige stil.

Hos Geberit ønsker vi å gi deg produkter som ikke bare er vakre å se på, men også funksjonelle / enkle å bruke og enkle å rengjøre. Med våre produkter vil baderomsbesøket være en helt ny opplevelse.

Bli inspirert til ditt nye bad i galleriet nedenfor. Her har vi samlet et utvalg av våre flotte og populære baderomserier.

Nytt bad - nye behov

Enten du planlegger det nye badet ditt selv eller har en arkitekt som hjelper deg, er det alltid lurt å starte prosessen ved å identifisere dine behov. De kan godt ha endret seg. Kanskje familien din har vokst? Eller har dere blitt færre? Kanskje mobiliteten din har endret seg, og du vil ha et bad som er mer tilgjengelig. Når du kjenner dine behov, kan en profesjonell rådgiver bedre veilede deg om hvilken løsning som vil være riktig for deg.

Planlegging av et nytt bad

Når du bruker bad og toalett daglig, tenker du ikke nødvendigvis på innredningen bak veggene. Når du velger Geberits vvs-produkter er du ikke begrenset av hvordan badet ditt har blitt innredet til nå. Installasjonen av Geberits produkter er faktisk fleksibel - på begge sider av veggen. Dette gjør det enkelt å få tak i badet du drømmer om.

Velg VVS-produkter i tidløse og holdbare materialer

Vi vil gjerne introdusere deg for noen av produktene som vi er stolte av å ha i vårt sortiment. Felles for våre vvs-produkter er at de er ansvarlig laget av fine og holdbare materialer. Bruk dem som inspirasjon til å designe ditt nye bad.

Rådfør deg med en rørlegger eller interiørdesigner

Prosessen med å pusse opp eller bygge et helt nytt bad starter ofte med å finne inspirasjon og visualisere hvordan rommet skal se ut. Du kan velge å være ansvarlig for hele prosessen selv, men en mulighet er også å involvere en profesjonell interiørdesigner eller rørlegger. De kjenner installasjonene - også bak veggene, noe som gir en ekstra dimensjon i planleggingen.

I tillegg kan de ha et alternativ som passer enda bedre enn dine vvs-løsningene du har funnet til badet ditt.

Fordelen med å involvere fagpersoner i planleggingen av et nytt bad, er at en fagperson kan komme med nye ideer og råd som du kanskje ikke en gang tenker på.

Dette kan for eksempel være muligheten til å lydisolere rørene på badet for å redusere støynivået. Eller å velge et toalett med luktavsug slik at badet har frisk luft til enhver tid.

Få ideer til dit drømmebad med inpirasjonsverktøy

Leter du etter nye ideer til badet ditt? Enten du trenger å bygge nytt, pusse opp hele badet eller bare bytte ut noen få elementer, bør du prøve vårt inspirasjonsverktøy

Etter noen spørsmål vil du bli presentert for passende ideer til badet ditt. Bruk et par minutter - det vil være verdt tiden. Når du er ferdig vil du få en uforpliktende produktliste for ditt drømmebad. Du vil være et skritt nærmere drømmebadet ditt på kort tid.

Mer verdi for degFå inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Finn et showroom i nærheten av deg

Kunder i butikkutstilling

Hvis du vil ta en nøyere till på baderomserien fra Geberit, besøk noen av mange utstillingslokaler over hele landet. Her kan du få ekspertråd fra spesialistene og oppleve fordelene med produktene våre med egne øyne.

Design møter funksjon - navnet sier alt. Ta en titt på produktene våre og se den inspirerende designen og de smarte funksjonene.

Vi gir en dyd i å møte kravene og behovene til våre kunder. Enten rengjøring, brukervennlighet, komfort, plassoptimalisering, design eller tilgjengelighet er viktigst for deg, vi har det rette produktet i sortimentet.

Finn mer inspirasjon til badet ditti vår baderomskatalog

Geberit baderomsmagasin

Oppdag Geberits baderomserier og få mange ideer og inspirasjon i vår baderomskatalog. La deg inspirere av designspråk, smarte funksjoner og fargekombinasjoner og lag ditt personlige bad. Det er en løsning for alle behov, enten du foretrekker produkter som er enkle å bruke, eller hvis du vil nyte ekstra komfort. Våre smarte baderomsløsninger forenkler hverdagen din.

Last ned Geberit Baderomskatalog