Tidløst hvitt baderomDette trenger du å vite

Geberit baderom med hvite nyanser (© Geberit)

Fargen hvit har blitt en integrert del av badet. Selv om det i dag finnes et bredt utvalg av fargede baderomsmøbler og baderomsporselen, er det fortsatt rom for det klassiske utseendet. Ta en titt på ideene og tipsene her.

Ekspertens konklusjon

“Det er vanskelig å designe et ton-i-ton baderom der alle elementene har samme nyanse av hvit“, sier farge- og materialekspert Martin Rogrer fra Geberit. Han anbefaler: «Det beste er å kjøpe alle produkter fra samme produsent eller fra samme baderomsserie. Slik kan du unngå at for eksempel toalettet og servanten har ulike farger – og samtidig leke med kontraster. Kombiner for eksempel tremøbler eller forskjellige farger med hvitt porselen. Hvis du tvert imot vil ha så mye som mulig i klassisk hvit, kan du legge til moderne farger på tilbehør som håndklær.'' Den lar deg enkelt endre fargene når moten endres.

Mer verdi for degFå inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Baderomsprodukter med funksjonelt design