Dusjtoalett med innovativt design

Hva har dusjtoaletter og design til felles? Ikke mye, tenker nok du. Men det er ikke sant. Hvis du tenker på et dusjtoalett som noe klumpete og stygt, har du sannsynligvis ikke sett de nye moderne dusjtoalettene.

Et toalett under utvikling

Det første dusjtoalettet ble oppfunnet på slutten av 1950-tallet av Hans Maurer fra Sveits. Målet hans var å revolusjonere hygienen på sveitsiske bad og gjøre rengjøring med vann etter toalettbesøk til en vane. Fokus var på teknologi og funksjon. På den annen side var designet klumpete og lite estetisk.

I dag er det ikke fullt så fine designet historie. I stedet har dusjtoaletter blitt et moderne produkt for velvære og har funnet veien til designbad over hele verden. Det finnes et passende toalett for enhver livssituasjon: enten det er en komplett toalettløsning, veggmontert eller gulvstående eller en fleksibel seteløsning.

Kombinasjon av teknologi og design

Geberit AquaClean Sela er lekkert og elegant

Felles for alle dagens dusjtoaletter er holdbarheten og det tidløse designet. Du kan fortsatt nyte den smarte teknologien, men den er ikke lenger synlig. Tilkoblingen til vann og strøm er integrert i toalettet, slik at det kan beholde sitt flotte design.

Dusjtoalettene inneholder også en rekke innovative funksjoner, så det er mulig å få de funksjonene fra Geberit AquaClean dusjtoaletter som passer dine personlige preferanser. Dette inkluderer TurboFlush-skylling, toalettsetevarme, orienteringslys, varmlufttørker og luktavsug. Rengjøring med vann er praktisk og kan enkelt styres via fjernkontrollen eller appen.

Dusjtoalettet tilbyr ikke bare mer renhet, men også unik komfort og velvære. Det er lett å rengjøre til tross for den integrerte teknologien. Og det gir absolutt ikke inntrykk av å være et toalett som kun brukes i helsesektoren. Derfor blir dusjtoalettet også mer og mer populært i Europa på grunn av det enkle, elegante designet.

Tre populære Geberit dusjtoaletter

Geberit AquaClean Mera smelter harmonisk inn i baderommet takket være sitt design

Mera Comfort: AquaClean Mera Comfort har et strømlinjeformet, attraktivt utseende. Som med alle Geberit AquaClean-modeller er teknologien usynlig, men merkbar. Den inkluderer orienteringslys som slås på automatisk når du kommer inn på badet, og en stillegående TurboFlush toalettskylling. Dusjtoalettet fås med et krom deksel i bakkant og undersiden av toalettet eller i hvit utførelse. Det gjør at dusjtoalettet passer godt inn på badet.

Sela: AquaClean Sela er elegant og i kvalitetsmaterialer. I likhet med Mera Comfort og Classic kommer den i alpin hvit eller krom. Denne modellen tilbyr enkle funksjoner som er intuitive å bruke. Med sin enkle design passer den godt inn i ethvert bad.

Tuma Comfort: AquaClean Tuma er den allsidige basismodellen. Toalettet kommer med designdeksel i flere forskjellige farger. I kombinasjon med en Geberit Monolith sisternemodul er det den perfekte løsningen for en leilighet eller oppussing, ikke bare visuelt, men også når det kommer til den viktige dusjteknologien. Denne løsningen er enkel å fjerne og installere et annet sted hvis du bestemmer deg for å flytte.

Mer verdi for degFå inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Baderomsprodukter med funksjonelt design