Moderne livsstil

Med H.O.M.E. Haus 2022, har det anerkjente tyske arkitektfirmaet Hadi Teherani utviklet et moderne, bærekraftig boligkonsept med Geberit-produkter på badet.

H.O.M.E Haus 2022 er både en inspirasjonskilde for fremtidig bygg og en scene for moderne design. Fremtidens hus kombinerer tradisjonell konstruksjon med moderne elementer. Det imponerer takket være bærekraftig arkitekturkonsept og unike interiørdesignideer.

H.O.M.E. Haus 2022 av Hadi Teherani Architects (©Bloomrealities/HTA für H.O.M.E. Haus 2022)
H.O.M.E. Haus 2022 (©Bloomrealities/HTA für H.O.M.E. Haus 2022)

Et moderne hus inspirert av tradisjonell arkitektur

Som en del av dette prosjektet omtolket arkitekten det tradisjonelle huset med gårdsplass og hentet inspirasjon fra sitt iranske hjemland. Her bygges ofte hus med én etasje under bakken på grunn av varmen – en byggemetode som har vært brukt i over 1500 år.

Det er praktisk talt ingen lukkede rom i det 1200 kvadratmeter store huset. Vannfunksjonene er omgitt av vegger, og skaper et moderne bomiljø. I mellomtiden sørger lysbrønnene, indre gårdsrom og hager for mye lys – selv i områdene under bakkenivå. Designkonseptet er basert på naturlige farger og materialer.

Bærekraftig konstruksjon

Bygget drives av bærekraftig sol- og vindenergi. En type vinmølle, tradisjonelt brukt i persisk arkitektur, gir naturlig klimaanlegg i bygningen takket være luftkanalene. Vindmøllen reiser seg majestetisk fra bakken og gir bygget et skulpturelt uttrykk.

Ideer til det moderne badet

Hvordan ser det moderne badet ut her? På alle tre badene sørger løsningene fra Geberit for et sammenhengende helhetsinntrykk.

På hovedbadet passer Geberit Tawa-badekaret perfekt inn i marmorflisene. Den smale servanten fra Geberit ONE serien flyter i rommet med vannlåsen skjult i veggen. Det samme er den veggmonterte armaturen. De lave skapene fra den modulære Geberit iCon-møbelserien i hickory skaper god oppbevaringsplass. CleanLine slukrenne passer perfekt inn i dusjens minimalistiske design.

Innovative Geberit baderomsløsninger

På det andre badet er Geberit ONE speilskapet skjult i veggen takket være de innovative installasjonselementene. Dette gir badet en ekstra romfølelse. Tillegget av en matchende liggende servant, skap og kran fra Geberit ONE serien skaper funksjonell og estetisk enhet. Baderomsmøbler med treoverflater gir en naturlig feel-good atmosfære til badet.

På gjestetoalettet sørger Geberit AquaClean Mera Comfort dusjtoalett for en spesiell følelse av friskhet etter toalettbesøk. Den er festet til Monolith sanitærmodulen, den elegante løsningen for integrert skylleteknologi.

Finn ut mer om Geberit produktseriene som brukes av Hadi Teherani Architects i H.O.M.E. Haus 2022:

Geberit iCon
Geberit AquaClean
Geberit Monolith
Geberit CleanLine
Geberit Tawa

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Baderomsprodukter med funksjonelt design