Et bad som appellerer til sansene

Badet har blitt kvitt sitt våtromsbilde og ideen om at det bare er et rom som er beregnet for personlig hygiene. Selv på de minste badene prøver folk nå å skape en atmosfære som gjenspeiler deres egen personlighet.

Det handler om å skape en mer naturlig atmosfære på badet, som appelerer til sansene. Denne tilnærmingen krever en kombinasjon av typiske baderomsprodukter som toalett, servant og dusj, kombinert med forskjellige materialer i tak, vegger og gulv, sammen med et utvalg av tilbehør.

Skap effekter med materialer

Porselen, tre, naturlig stein, fliser, glass, tapet, og metaller er bare noen av de mange materialene som finnes på dagens bad. Og baderomsdesignere er enige om at dette er en trend. En blanding av materialer gjør det enkelt å skape en koselig atmosfære og et sted for avslapning med et personlig preg.

Stor fleksibilitet av baderomsinnredning

Det finnes ikke en ensartet stil på badet, forklarer designer Tilla Goldberg, som får baderomsdrømmer til å gå i oppfyllelse både i private hjem og på offentlige steder. “Hver kunde har sin egen smak og individuelle preferanser når det gjelder former, farger og materialer. For meg personlig er det viktig å skape en harmonisk følelse av hygge på badet. Det krever at du tenker på både farger og materialer når du skal innrede badet. ”

Den ideelle løsningen som dekker alle behov

Designeren Christoph Behling hos Geberit, er også enig i dette synet: “Vi lager ingen regler for våre kunder. Vi sørger også for at vi har alternativer som passer for enhver smak, baderomsstørrelse og budsjett. Det er nettopp derfor designmangfold er så viktig i vår portefølje av baderomsserier. ”

Faktisk spiller ikke designet til produktene den største rollen. De spiller ikke så stor rolle om man går for et vinkeluttrykk eller runde former. Den store forskjellen på hvordan alt ser ut kommer fra materialene, teksturene og fargene som brukes i interiøret, med tilbehøret som gir prikken over i’en.

En blanding av materialer er trendy

Matte materialer veldig populære for tiden. Som for ekesempel børstede metaller på kraner og betjeningsplater. Varme, dempede toner er også populært. Bad som de du hadde for 10 år siden, med skinnende hvite fliser, er ikke lenger moderne, forklarer Christoph Behling.

“Gjennomsiktige og halvgjennomsiktige materialer - det vil si materialer som lar lyset skinne igjennom, så vel som naturlige materialer som tre og stein, er også veldig populære for tiden. Et annet veldig populært element hvis du har plass til det, er planter. For små bad er blomstertapeter et godt alternativ til å bringe naturen inn på badet, sier designer Tilla Goldberg.

Mer verdi for degFå inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Baderomsprodukter med funksjonelt design