Geberit referanseprosjekter

Over hele verden kan Geberit produkter og løsninger finnes i bygninger av alle slag. Du finner et utvalg av de mest interessante sakene på denne siden.

Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan bistå i ditt prosjekt, kontakt oss gjerne:

Mail: sales.no@geberit.com
Telefon: +47 67 97 82 00
Eller kontakt en av våre prosjektansvarlige.

Håndtering av vannføringEn Geberit kjernekompetanse

Noen ting endres aldri: Geberit har utviklet innovative og effektive sanitærprodukter i flere tiår, som til og med brukes i skipsbygging eller i bygninger i polarlandskapet. Dykk ned og finn ut mer om disse arkitektonisk spennende gjenstandene.

I ny prakt

Renovering av historiske bygninger krever mye kunnskap, følsomhet og kreativitet. Målet er å bevare bygningenes historiske substans og karakter uten å ofre kvalitet og komfort.

Nedenfor finner du vellykkede eksempler på denne arkitektoniske utfordringen. Deniz Alkan, ekspert på renovering av historiske bygninger, vil også gi innsikt i kunsten å renovere.

Bærekraftig konstruksjon

Mer enn en tredjedel av de globale CO2-utslippene kan tilskrives byggebransjen og bygningsvedlikehold. Gevinsten for å redusere miljøforurensning er spesielt stor her. Det er derfor ikke rart at det etterlyses bærekraftige produkter og løsninger. Men hva betyr “bærekraftig“? Sertifikater for bærekraftig bygging gir bistand her. Nedenfor finner du de viktigste standardene og referanseeksemplene.

Bygget for kunst

Arkitektur er kunst i seg selv. Byggekunst i kulturinstitusjonenes tjeneste fyller et dobbeltoppdrag. Den gir plass til andre kunstarter og bør i seg selv være overbevisende som bygning. Spektakulære eksempler på denne arkitektoniske fristilen finner du her.

lite er vakkert

Liten leilighet? Ikke noe problem! Selv på bare noen få kvadratmeter kan du bo komfortabelt uten å gå på kompromiss med kvalitet og design.

Utvalget av Geberit-referanser om temaet “Liten men fin“ følger en ny trend: Mikroleiligheter. Fordi lite boareal og god design ikke utelukker hverandre. Tvert imot.

Arkitektoniske delikatesser med Geberit-ingredienser

Over hele verden kan Geberit produkter og løsninger finnes i bygninger av alle slag. Du finner et utvalg av de mest interessante gjenstandene på denne siden.

TakavløpPå toppen

Utvalget av Geberit-referanser om emnet “På toppen“ samlet nedenfor gir et fugleperspektiv i ordets sanneste betydning: det fokuserer på takene til interessante bygninger rundt om i verden. Variasjonen av ulike takkonstruksjoner kunne knapt vært større. Og likevel har alle gjenstandene som presenteres noe til felles: de krever et pålitelig og effektivt takavløpssystem som gir arkitekturen maksimal designfrihet. Det plassbesparende Pluvia undertrykksavløpssystemet fra Geberit tilbyr en ideell løsning for dette.

Nordiske referanser