Oppnå høyere energieffektivitetMÆRSK TÅRNET, KØBENHAVN

Om prosjektet

Maersk Tårnet, København

I Københavns ikoniske Mærsk Tårnet, som er en del av Københavns Universitet, holder Danmarks mest energieffektive laboratorier til. Og takket være Geberit Pluvia takdreneringssystem som samler alt regnvannet til etterbruk, er Mærsk Tårn blitt enda mer effektivt.

I tillegg til det energieffektive dreneringssystemet, leverte Geberit også et Duofix-installeringssystem, for å sikre at baderommene holder høyeste kvalitet med lavest mulig risiko.

Hvorfor Geberit

Hos Geberit kombinerer vi vår lidenskap for kvalitet og teknologi med nesten 150 års erfaring med sanitærutstyr, slik at vi kan tilby pålitelige produkter og tjenester som gjør livet enklere for våre kunder. Vi tilbyr produkter som setter standarden innenfor sanitærbransjen. Produktene våre er innovative, sømløst integrert, enkle og raske å installere, og er fremstilt på en miljøvennlig måte av holdbare materialer.

Siden vi er opptatt av at et sterkt partnerskap med våre kunder er nødvendig for at de skal lykkes, hjelper vi dem også med planlegging, logistikk, installasjon, vedlikehold og rask teknisk support. Førsteklasses produkter kombinert med kompetent service, det er det vi kaller Know-How Installed.

Prosjektinformajson

Bygning: Mærsk Tårnet

Sted: København

Ferdigstillelse: 2017

Arkitekt: C.F.Møller Architects