SOKOS HOTEL PUIJONSARVIEt stort antall baderom, én forpliktet partner

Om prosjektet

Renoveringen begynte i 2013. Til samtlige baderom i hotellet, ble det installert det siste nye innenfor sanitærteknikk fra Geberit, som IDO Glow-toalettseter uten spylekant og IDO møbelservanter. Bak veggen ble det installert topp moderne teknologi: Elementer for Geberit Duofix Sigma innbyggingssisterner og Mapress-system for kjøling, oppvarming og vanninnstallasjoner. Geberits ekspertise kom også til nytte ved installering av dreneringssystemene Silent-db20 og Silent-PP.

“Jeg er veldig fornøyd med Geberit- og IDOproduktene. Baderom bør ha vakre og funksjonelle løsninger, og jeg føler at vi har oppnådd dette sammen.” Johanna Väätäinen, Hotellsjef Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Hvorfor Geberit

Hos Geberit kombinerer vi vår lidenskap for kvalitet og teknologi med nesten 150 års erfaring med sanitærutstyr, slik at vi kan tilby pålitelige produkter og tjenester som gjør livet enklere for våre kunder. Vi tilbyr produkter som setter standarden innenfor sanitærbransjen. Produktene våre er innovative, sømløst integrert, enkle og raske å installere, og er fremstilt på en miljøvennlig måte av holdbare materialer.

Siden vi er opptatt av at et sterkt partnerskap med våre kunder er nødvendig for at de skal lykkes, hjelper vi dem også med planlegging, logistikk, installasjon, vedlikehold og rask teknisk support. Førsteklasses produkter kombinert med kompetent service, det er det vi kaller Know-How Installed.

Prosjektinformasjon

Bygning: Hotell

Sted: Finland

Ferdigstillelse: 2017

Arkitekter: Suunnitteluhuone Oy