En smartere måte å bygge med systemtankegang X Meeting Point, Skjetten

Om prosjektet

X Meeting Point i Oslo er Norges nye møte- og eventsenter. Her leverte Geberit en komplett sanitærløsning, med Duofix-systemet som sikret en kostnadseffektiv installasjon av høy kvalitet. Geberits unike Duofix-system gir raskere installasjon og montering samt reduserer prosjektkostnader og gir enestående kvalitet og pålitelighet. Kombinert med Geberits ledende synlige produkter, sikret dette en helhetlig sanitærløsning.

“Ved å bruke installasjonssystemet Duofix har vi installert mer med færre folk. Installatøren har vært positiv og kunden er også fornøyd.” Martin Levernes, Entreprenør, Steinar Levernes A/S

Hvorfor Geberit

Hos Geberit kombinerer vi vår lidenskap for kvalitet og teknologi med nesten 150 års erfaring med sanitærutstyr, slik at vi kan tilby pålitelige produkter og tjenester som gjør livet enklere for våre kunder. Vi tilbyr produkter som setter standarden innenfor sanitærbransjen. Produktene våre er innovative, sømløst integrert, enkle og raske å installere, og er fremstilt på en miljøvennlig måte av holdbare materialer.

Siden vi er opptatt av at et sterkt partnerskap med våre kunder er nødvendig for at de skal lykkes, hjelper vi dem også med planlegging, logistikk, installasjon, vedlikehold og rask teknisk support. Førsteklasses produkter kombinert med kompetent service, det er det vi kaller Know-How Installed.

Prosjektinformasjon

Bygning: Utstillingssenter

Sted: Skjetten

Ferdigstillelse: 2017

Arkitekter: APTO Architects B.V.