"Et tidløst toalett som er enkelt å betjene"Arkitektvillaen

I den arkitekttegnede villaen var AquaClean Mera Comfort dusjtoalettet heldige som fikk flytte inn. Mahyar, som står bak Instagram-profilen Arkitektvillaen, gledet seg over det nye medlemmet i villaen: «Etter å ha prøvd Geberit Mera, er det ingen vei tilbake til et vanlig toalett».

«Jeg elsker smarte ting, men noen ganger kan produkter med integrert teknologi være unødvendig avanserte. Dette gjelder imidlertid ikke Geberit AquaClean Mera, som klarer å pakke teknologien inn uten at det er påtrengende».

Derfor setter han også pris på de elektroniske funksjonene som automatisk toalettsete, orienteringslys og enkel styring via fjernkontroll eller telefon. I tillegg spilte designet også en viktig rolle. Med en arkitekttegnet villa hvor fokus er på hver detalj, er det ikke hva som helst som får flytte inn. Det gjorde heldigvis AquaClean Mera Comfort:

«Man skulle tro at et toalett med så mange fantastiske funksjoner ville gå på akkord med kvalitet, utseende og brukervennlighet. Men Geberit har klart å skape et tidløst toalett som er enkelt å betjene – og ikke minst enkelt å vedlikeholde».

Konklusjonen hos Arkitektvillaen er ganske klar: «Det gir bedre hygiene og en følelse av friskhet. Og etter noen måneder kan jeg si at det er ingen vei tilbake».

AquaClean Mera Comfort dusjtoalett

Fakta