Mall of scandinaviaEN KOMPLETT LØSNING FOR SKANDINAVIAS STØRSTE KJØPESENTER

Om prosjektet

Det var mange interessenter og krav å ta hensyn til da handlesenteret The Mall of Scandinavia med 224 butikker ble oppført i Stockholm. Derfor ble Geberit valgt som leverandør av prosjektledelse, planleggingsverktøy og BIM-tegninger i samtlige faser av prosjektet. Geberits tekniske løsninger bak veggen til den 101 048 kvadratmeter store bygningen inkluderte det anerkjente installasjonssystemet Duofix og veggmonterte vannklosetter og porselensurinaler, som kompletterte senterets endelige baderomsdesign.

“Å installere Geberit-produkter er både lett og sikkert, fordi vi kjenner merket og den høye kvaliteten.” Entreprenør, TKI Teknikinstallationer AB

Hvorfor Geberit

Hos Geberit kombinerer vi vår lidenskap for kvalitet og teknologi med nesten 150 års erfaring med sanitærutstyr, slik at vi kan tilby pålitelige produkter og tjenester som gjør livet enklere for våre kunder. Vi tilbyr produkter som setter standarden innenfor sanitærbransjen. Produktene våre er innovative, sømløst integrert, enkle og raske å installere, og er fremstilt på en miljøvennlig måte av holdbare materialer.

Siden vi er opptatt av at et sterkt partnerskap med våre kunder er nødvendig for at de skal lykkes, hjelper vi dem også med planlegging, logistikk, installasjon, vedlikehold og rask teknisk support. Førsteklasses produkter kombinert med kompetent service, det er det vi kaller Know-How Installed.

Prosjektinformasjon

Bygning: Kjøpesenter

Sted: Stockholm, Sverige

Ferdigstillelse: 2015

Arkitekt: Benoy Architects/BAU; interiors - Wingårdh Arkitektkontor