Baderomsrenovering med skråtak

Bad som ligger rett under taket krever vanligvis mer planlegging. Men det er mulig å designe drømmebadet ditt selv om det har skråtak. Trikset er å inkludere takhøyden som et stilistisk element når du planlegger og å kompensere for mangel på plass ved å bruke plassbesparende løsninger med praktiske oppbevaringsløsninger og sofistikert sanitærteknologi.

Godt design er halvparten av innredningen

Når du planlegger et bad med skråtak, kan du stille deg følgende spørsmål på forhånd:

  • Hva er de forskjellige romhøydene på badet?
  • Hvor skal toalett, dusj og servantområde plasseres?
  • Hvordan kan du få mest mulig ut av det eksisterende rommet? Og hva mer mangler du?
  • Har rommet noen fordeler som skal fremheves?
  • Er det noen søyler eller lekter som kan inkluderes i innredningen som et blikkfang?

Renoverings : “Operasjon Loft”

Huset på bildene nedenfor ble bygget i 1953 og er perfekt for den yngre familien. I noen år fungerte loftet med separat toalett, som målte 1,5 kvadratmeter, som det ideelle lekerommet for barna. Nå er det til fordel for hele familien.
Servant med underskap tilbyr godt med oppbevaringsplass og spiller hovedrollen i renoveringen. Det vegghengte toalettet med den smale Monolith sisternen er plassbesparende, mens dusjfunkjsonen i toalettet tilbyr ekstra velvære på badet.

Under renoveringsprosessen var det en særlig fokus på følgende detaljer:

Valg av farger: Her ble det brukt lyse farger som hvitt og forskjellige gråtoner. Som hovedregel har mørke farger en tyngende effekt, som får små baderom til at virke enda mindre.

Valg av fliser: Større fliser er effektive på små bad fordi de krever færre fuger. Dette er med på å få både gulv og vegger til å virke større og ryddigere. Hvis du foretrekker et bad uten fuger og skjøter, kan du gå for maling som er beregnet for våtrom.

Lag tydelig struktur: Overflater som er enkle å vedlikeholde, i et rent design, er elegante og gir en følelse av ro og åpenhet i rommet. Og å sørge for at det er nok lagringsplass gjør det lettere å holde badet ryddig og øker følelsen av velvære.

Lys skaper en forstørrende effekt: Dagslys er alltid en fordel. Funksjonelle lyskilder og dekorativ belysning kan gjøre underverker i tillegg til det naturlige lyset på badet ditt, eller hvis badet ikke har vinduer. Riktig lys får et rom til å se større ut enn det er, så det lønner seg å ta seg tid til å finne riktig belysning.

Riktig utstyr og sanitærteknologi: De største utfordringene på bad med skråtak er å velge og plassere baderomsporselen og baderomsmøbler. Den beste ideen er å spørre en rørlegger om råd, da de vet alt om plassbesparende løsninger og plassering på badet.

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Baderomsprodukter for mer plass på badet

Hold deg oppdatert

Fire bilder av Geberit historier

Meld deg på vårt nyhetsbrev slik at du ikke går glipp av nyheter, eventer eller tips til baderommet. Hold deg oppdatert på de nyeste produktene, viktige datoer og informasjon om renslighet, plassoptimalisering, komfort, design, brukervennlighet og tilgjengelighet i baderommet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hvilket baderom er riktig for deg?

Men hva er dine behov? Er plass, rengjøringsvennlighet eller design viktig for deg? Ønsker du brukervennlige produkter, og foretrekker du den ekstra komforten som Geberit AquaClean dusjtoalett har? Eller foretrekker du en universell design? Uansett hva dine behov er, forenkler vi din daglige rutine med våre smarte badeløsninger.

Bedre plass
Enkel rengjøring
Mer funksjonelt design
Mer komfort
Økt tilgjengelighet
Mer brukervennlighet