Økt tilgjengelighet På baderommet

Lett tilgjengelige, barrierefrie baderomsløsninger - for deg som ønsker en universell utforming uavhengig av alder eller spesifikke behov.

Tilgjengelighet i hjemmet og spesielt på badet, er et veldig viktig aspekt som bør tas i betraktningen så tidlig som mulig i planleggingsfasen. Å lage rom som passer for alle aldre, kommer alle til gode – fra barn til mennesker med nedsatt funksjonsevne. Et baderomsdesign med funksjoner som legger til rette for fremtiden, kan være til stor hjelp for å føle deg komfortabel på lang sikt. Uavhengig av alder, er det fornuftig og ha dette aspektet i tankene gjennom hele prosessen når du designer og planlegger badet ditt. Det lønner seg å tenke langsiktig når du skal investere i nytt bad. Derfor utvikler vi løsninger som gjør hverdagen din enklere på lang sikt, slik at du kan glede deg over ubegrenset mobilitet.

Better bathrooms, better lives

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Hvilket baderom passer deg best?

Det perfekte baderommet oppfyller et bredt spekter av ønsker og behov. Men hvilke behov har du? Er plass, rengjøringsvennlighet eller design viktig for deg? Ønsker du brukervennlige produkter eller foretrekker du den ekstra komforten som f.eks. Geberit AquaClean dusjtoalettet kan tilby? Eller er du interessert i et universelt design? Uansett hva dine behov er, forenkler vi din daglige rutine med våre smarte baderomsløsninger.

Bedre plass på baderommet
Enklere rengjøring på baderommet
Mer funksjonelt design på baderommet
Mer komfort på baderommet
Mer brukervennlighet på baderommet

Finn mer inspirasjon til badet ditt i vår baderomskatalog

Geberit baderomskatalog

Oppdag Geberits baderomserier og få mange ideer og inspirasjon i vår baderomskatalog. La deg inspirere av designspråk, smarte funksjoner og fargekombinasjoner og lag ditt personlige bad. Det er en løsning for alle behov, enten du foretrekker produkter som er enkle å bruke, eller hvis du vil nyte ekstra komfort. Våre smarte baderomsløsninger forenkler hverdagen din.

Last ned Baderomskatalogen her  (33 MB)