Lite baderom – hva så?

Skisse av baderom

Undersøkelser viser at badet er et av folks favorittsteder å koble av og lade opp batteriene. Studier viser imidlertid også at det gjennomsnittlige badet har et gulvareal på bare ca. 7 kvadratmeter. Dette betyr at det ikke er mye plass til det essensielle baderomsinteriøret, for ikke å nevne plass til å slappe av og lade opp. Betyr det at du må gi avkall på drømmene du har for badet? Ikke nødvendigvis. Selv om badet ditt kanskje ikke er så stort, finnes det fortsatt måter å skape plass og komfort på.

Trikset er å redusere de utelukkende funksjonelle elementene til et minimum og å skjule ting som sisternen, vannlåsen og lignende. Dette oppnås ved å bruke installasjonsvegger i halve høyder som kan skjule teknologien bak veggen, men også fungerer som romdelere, og gir et ryddig utseende og skaper en viss følelse av komfort. Det er for eksempel mulig å designe et sted hvor du kan slappe av på den ene siden av halv veggen uten å ta for mye plass. På den andre siden av veggen kan du montere et vegghengt toalett, som ikke bare tar mindre plass enn et gulvstående, men som også ser pent ut.

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Hold deg oppdatert

Fire bilder av Geberit historier

Meld deg på vårt nyhetsbrev slik at du ikke går glipp av nyheter, eventer eller tips til baderommet. Hold deg oppdatert på de nyeste produktene, viktige datoer og informasjon om renslighet, plassoptimalisering, komfort, design, brukervennlighet og tilgjengelighet i baderommet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hvilket baderom er riktig for deg?

Men hva er dine behov? Er plass, rengjøringsvennlighet eller design viktig for deg? Ønsker du brukervennlige produkter, og foretrekker du den ekstra komforten som Geberit AquaClean dusjtoalett har? Eller foretrekker du en universell design? Uansett hva dine behov er, forenkler vi din daglige rutine med våre smarte badeløsninger.

Bedre plass
Enkel rengjøring
Mer funksjonelt design
Mer komfort
Økt tilgjengelighet
Mer brukervennlighet