Hvor liten kan servanten din være?

Det er ikke tilfeldig at dybden på servanten har minsket til rundt 48 centimeter opp gjennom tiden. Ikke bare selve servanten, men også de tilhørende servantskapene og kranene er redusert til mindre dimensjoner.

Akkurat som med mange andre ting som vi bruker til daglig, har disse elementene blitt standardisert som et resultat av industrialisering. Tidligere var servantene betydelig større, men det har vært en trend mot minimering. Leiligheter og tilhørende bad har også blitt mindre over tid. Men denne minimalistiske trenden har ikke stoppet på 48 centimeter: I dag finnes det et stort utvalg av små servanter med en dybde på 37 eller til og med 25 centimeter, som er spesielt designet for små gjestetoaletter.

Vaske hendene i servanten

Et spørsmål om harmoni

Tradisjon eller ikke – hva skal du vurdere hvis du vil utstyre gjestetoalett ditt med en liten servantløsning?

  • Når det gjelder servantdesignet, bør den være så stor som mulig hvis du er veldig begrenset med plass. Du vil ofte finne asymmetriske design, med kranen plassert på siden. Dette sikrer at du kan utnytte servanten maksimalt, og det er litt plass igjen til avsetning.
  • Naturligvis bør servanten også være dyp nok til at du kan holde begge hender under vannet. Prøv derfor servantens størrelse hvis du besøker en av våre showroom, så er du sikker på at du får den riktige dybden.
  • Kranens størrelse: Det er også viktig å se nærmere på kranens størrelse i forhold til vasken: hvor i servanten treffer vannstrålen? Kranprodusenter tilbyr ofte mindre kraner i produktseriene som er designet spesielt for gjestetoalettløsninger. Selv en liten servant kan være veldig tiltalende hvis den er utstyrt med en passende kran.

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Hold deg oppdatert

Fire bilder av Geberit historier

Meld deg på vårt nyhetsbrev slik at du ikke går glipp av nyheter, eventer eller tips til baderommet. Hold deg oppdatert på de nyeste produktene, viktige datoer og informasjon om renslighet, plassoptimalisering, komfort, design, brukervennlighet og tilgjengelighet i baderommet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hvilket baderom er riktig for deg?

Men hva er dine behov? Er plass, rengjøringsvennlighet eller design viktig for deg? Ønsker du brukervennlige produkter, og foretrekker du den ekstra komforten som Geberit AquaClean dusjtoalett har? Eller foretrekker du en universell design? Uansett hva dine behov er, forenkler vi din daglige rutine med våre smarte badeløsninger.

Bedre plass
Enkel rengjøring
Mer funksjonelt design
Mer komfort
Økt tilgjengelighet
Mer brukervennlighet