Geberit Brenta & Piave servantkraner | geberit.no

Geberit Servantkraner Fantastisk og sofistikert

Offentlige anlegg

Servantkraner for offentlige anlegg

Geberit VariForm servant under benkeplate, rektangulær

Elegante og berøringsfrie veggarmaturer, rene servanter og nok plass mellom dem til å vaske hendene. Det er nøyaktig det bildet mange sanitærteknikere, arkitekter og operatører ser for seg når de planlegger offentlige eller halvoffentlige prosjekter. Årsaken til at det er montert så få elektroniske veggarmaturer, til tross for disse fordelene, er ganske banal: Til nå har det praktisk talt ikke vært noen løsning for sikker planlegging og montering av dem uten feil.

Modulær løsning og gjennomtenkt montering

Installasjonselementer for Geberit Piave og Brenta servantkraner

Med sitt modulære armatursystem har Geberit utviklet en imponerende løsning for å bøte på de generelle svakhetene ved mange berøringsfrie servantkraner og de spesifikke problemene som kan oppstå under montering av veggarmaturer. Alle elektroniske komponenter, med unntak av den infrarøde IR-sensoren, er derfor godt beskyttet mot fuktighet i en separat funksjonsboks. Den bygges inn under servanten og bak veggen og åpner dermed for helt nye muligheter for servantdesign.

Tidløst elegant design

Piave dekkmonterte kraner i sort matt (© Geberit)

Geberit servantkranmodeller Piave og Brenta, designet av det London-baserte designstudioet Christoph Behling Design, har en utrolig slank, tidløs og elegant form. Begge utgavene er tilgjengelige som veggarmaturer og stående armaturer, og kan kombineres med så å si hvilken som helst servantutforming. Veggarmaturene leveres i lengder på 170 og 220 mm. slik at man har dekket de mange mulige kombinasjonene.

Det nydelige armaturhuset er laget av forkrommet messing. Det spesielle med det: Vannet ledes gjennom en forsterket plastslange som går fra funksjonsenheten i funksjonsboksen til luftregulatoren på kranutløpet. Det sikrer at kvaliteten til drikkevannet ikke reduseres på noe punkt i kransystemet.

Høy belastning

Bad i offentlige anlegg med Geberit Renova Plan

Elektroniske servantkraner brukes hovedsakelig i sanitæranlegg i offentlige og halvoffentlige bygninger som flyplasser, kjøpesentre, skoler og restauranter. Slike kraner må være pålitelige og tåle mye, inkludert røff behandling. Derfor er det særlig viktig å velge den riktige løsningen.

Termostatisk mikser for geberit armatursystem

Termostatisk blandebatteri for ekstra sikkerhet og bekvemmelighet

Den termostatiske mikseren beskytter mot skoldeskader og regulerer vanntemperaturen nøyaktig. Som med alle de andre tekniske komponentene (bortsett fra infrarød sensor), er den enten plassert i en egen funksjonsboks bak veggen under servanten eller festet til veggen. Profesjonelle teknikere har lett tilgang til den når de trenger det, og fjerner behovet for å planlegge tidkrevende arbeid involvert i å justere temperaturer eller utføre termisk desinfeksjon. Den nye funksjonen er tilgjengelig med tilkobling til nettstrøm eller med batteridrift. Dette gjør det mulig å utstyre alle typer Piave og Brenta servantkran med en termostat. Enten du velger en veggmontert eller servantmontert kran eller en eksponert eller skjult løsning, gir den reell verdi til armaturene dine.

Stort utvalg som dekker så å si ethvert bruksområde

Geberit Brenta veggmontert kran med selvbærende strømforsyning

Geberit kransystemet finnes for nettdrift og batteridrift så vel som for uavhengig strømforsyning via en generator.

I tillegg kan modellene leveres med blander. De blankforkrommede overflatene og den kompakte designen gjør servantkranene enkle å rengjøre og vedlikeholde – i tillegg til at de har et tiltalende utseende. Det finnes separate systemløsninger for spesielle bruksområder, som desentraliserte varmtvannsberedere.

Velprøvde klassikere

Geberit servantkran type 185/186
Geberit servantkran type 87/88

Geberit servantkraner type 185/186 og 87/88 utfyller produktserien av pålitelige og robuste kraner for offentlige områder. Disse velprøvde klassikerne kan ikke bare leveres for nett- eller batteridrift, men også i en hydraulisk utgave. De finnes både med og uten blandehendel. Den blankforkrommede overflaten gjør dem enkle å rengjøre, og gir dem et tiltalende utseende. Det finnes separate systemløsninger for spesielle bruksområder, som desentraliserte varmtvannsberedere.

Videoer

Geberit kransystemfunksjoner

La deg inspirere av de mange fordelene med våre servantkraner.

Installasjon

Lær mer om installasjonen av Geberit kransystem

Designer Christoph Behling

Christoph Behling gir deg fakta om Geberit kransystemet.

All teknisk informasjon om Geberit servantkraner finner du i produktkatalogen