Rask og enkel sanitærinstallasjon | geberit.no

Rask og enkel sanitær installasjon

Fokus på sanitærteknologi

Sanitærteknologi og bad har stått sentralt i Geberits ekspertise i 150 år, og til dags dato. Fra oppfinnelsen av den moderne sisterne til introduksjon av systemer foran vegg og andre banebrytende innovasjoner, har vårt fokus alltid vært på å levere maksimalt med fordeler for baderomsbrukere, samtidig som vi sikrer den raskeste og enkleste installasjonsprosessen for rørleggere – vår primære kundegruppe. Vår misjon og motivasjon er å gjøre livene til både installatører og brukere bedre og bedre dag for dag, og å bidra til økt komfort, pålitelighet og et bedre arbeidsmiljø gjennom vår konstante utvikling.

Kundeorientert innovasjon

Montering av avløpsrør

Geberits høye innovasjonsnivå er orientert mot de tre hovedbehovene til rørleggere og vvs-ingeniører pålitelighet, hygiene og brukervennlighet.

Takket være Geberits sterke kundefokus og det nære samarbeidet mellom selskapet og dets rørleggere, igangsettes hver ny utvikling med kunden i tankene. Dette betyr i hovedsak at Geberit ser på utfordringene og forventningene til fagfolk som drivkraften bak sine innovasjoner.

Smart teknologi for rask og enkel installasjon

Rask og tidsbesparende installasjon blir stadig viktigere på byggeplassen, selv om dette aldri skal gå på bekostning av kvaliteten av utførelsen.

Dette er grunnen til at Geberit stoler på smart teknologi og nyttige monteringshjelpemidler, for å sikre raske og rene installasjoner hver gang. Ta Geberit Acanto toalettet, for eksempel. Dets nyskapende innfestingsteknologi gjør at dette toalettet kan monteres pålitelig og med minimal innsats, noe som betyr opptil 40 % tidsbesparelse, i kombinasjon med en Geberit sisterne. Dette inkluderer skjult EFF3 montering, som fester toalettet godt mot veggen ved hjelp av et bayonett-mekanismen/snekkedrev. Toalettsetet kan også monteres enkelt og nøyaktig uten mal.

Verktøyfri installasjon

FlowFit – pressing av vannforsyningsledninger

Verktøy er avgjørende for det daglige installasjonsarbeidet, men det betyr også at rørleggere må bære store og tunge mengder utstyr til hver jobb. Geberit prioriterer rørleggeres helse meget høyt, og derfor jobber selskapet kontinuerlig med produktløsninger som minimerer eller eliminerer behovet for verktøy under installasjonen. Det er nettopp derfor betjeningsplatene til Sigma systemet kan installeres og skiftes ut uten verktøy.

I tilfeller hvor verktøy er helt nødvendig, for eksempel ved pressing av vannforsyningsledninger, sørger Geberit for at behovet for verktøysbytte minimeres så langt som mulig. Dette er tilfellet med for eksempel FlowFit, som bare krever to pressbakker for å dekke alle dimensjoner. Reduksjonen i verktøy dette betyr, gir en vektbesparelseopptil 20 kg, noe som er gode nyheter for rørleggeres rygg og generelle helse.

Sikker installasjon med minimal mulighet for feil

Geberit FlowFit: slutt på verktøybytte

Det kan lett bli feil når man skal skynde seg og bli ferdig. De alvorlige konsekvensene dette kan få i sanitærsektoren trenger ingen nærmere forklaring. Dette gjør det desto viktigere å sikre at rask og enkel installasjon også tar hensyn til sikkerhet og feiltilbøyelighet.

Vårt FlowFit tilførselssystem er bare ett eksempel på hvordan vi tilbyr denne typen sikkerhet: pressindikatoren fremhever tydelig hvor pressingen allerede har funnet sted, slik at eventuelle mislykkede pressesekvenser raskt kan oppdages.

Forhåndsmontering for perfekt tilpasning

Forhåndsmontert montasjeramme på Acanto vegghengt toalett

Tid er penger, og begge deler er avgjørende for en rørleggers suksess. Dette er grunnen til at Geberit støtter rørleggere med et bredt spekter av moduler for forhåndsmontering. Først og fremst kan Geberit hevde å ha revolusjonert baderomsdesign slik vi kjenner det med GIS-installasjonssystem for lettvegg og de selvbærende Duofix elementer for montering i lettvegg. Dette er fordi installasjonselementene forankret i lettveggen gjør installasjonen av toalett og servant mye raskere, enklere og sikrere enn noen gang før. Forhåndsmonterte elementer, slik som monteringsrammen for Setaplano dusjgulv, brukes også i dusjer for rask og presis montering.

• Raskt og enkelt å installere Geberit produkter

Oppdag lignende innhold