Planlegging av en sanitærinstallasjon | geberit.no

Sanitærinstallasjoner Enkel og pålitelig planlegging

Vellykkede konstruksjonsprosjekter starter med god planlegging

Planleggere i dyp diskusjon rundt et bord med BIM-symbol

En nøye, sikker og bærekraftig tilnærming er viktig når du planlegger et nybygg eller renoveringsprosjekt. Planleggingsfasen avgjør hvilke systemer og materialer som skal brukes og hvor mye boareal som gjenstår. God planlegging møter følgende kriterier på best mulig måte:

  • Mest mulig boareal for beboerne
  • Geberit brannbeskyttelsesløsninger
  • God lydisolering
  • Effektiv og sikker vann- og strømforsyning
  • Minimalt materialforbruk
  • Bruk av materialer med lang levetid
  • Enkel tilnærming til installasjon, oppstart og vedlikehold

Vanntilførsel og avløp spiller en sentral rolle i alle disse aspektene. Dette er grunnen til at Geberit tilbyr omfattende konsulenttjenester og digitale verktøy for å støtte fagpersoner med arbeidet deres. Nå kan enhver bygning forvandles til det perfekte hjemmet.

Bygninger bygget med data Vår planleggingsprogramvare og dataløsninger

Fremveksten av digitalisering endrer stadig byggebransjen slik vi kjenner den. Med de riktige data, er det mulig å kartlegge fremtidige bygninger sammen med deres funksjonalitet og potensielle problemområder før byggingen i det hele tatt starter. Dette er den ideelle måten å forhindre potensielt irreversible konstruksjonsfeil.

Ingen andre selskaper i bransjen investerer så kontinuerlig og omfattende i dataomfang og kvalitet som Geberit. Dette er helt i tråd med løftet vårt om Know-How Installed. Geberits programvare og dataløsninger for sanitærteknikere inkluderer følgende verktøy :

En planlegger foran en skjerm

Anbudstekster

Effektiv planlegging krever at nødvendige anbudstekster og produktinformasjon er raskt og lett tilgjengelig. Geberit leverer riktig formulerte anbudstekster og omfattende datapakker for gratis nedlasting.

BIM-symbol for produktutvidelse

BIM / Autodesk Revit®

BIM er fremtiden for konstruksjon som er tilgjengelig allerede i dag. Det betyr at bygninger kan være digitalt forhåndskonstruert og testet komplett med alle detaljer og funksjoner. Alle Geberit-produkter og -systemløsninger er tilgjengelige sammen med utvalgte beregningsmoduler i en Autodesk Revit-programvareutvidelse som hele tiden holdes oppdatert.

Mer om BIM

Skjermbilde av en Pluvia-beregningsforespørsel

Geberit Pluvia-beregningsforespørsel

Planlegging av et takavvanningssystem krever ofte komplekse beregninger – spesielt ved større bygninger med flatt tak. Geberit beregner hele anlegget for deg. En sikkerhet for gode løsninger. Send oss gjerne en forespørsel på: pluvia.no@geberit.com

Send inn en forespøsel

Mer praktiske planleggingsverktøy

Vi jobber med en rekke tilleggsverktøy for å understreke forpliktelsen vår til å være en pålitelig, enkel og erfaren partner for våre kunder:

Geberit industrikalkulator

Industrielle bruksområder

Enten spørsmålet ditt gjelder drivstoffgasser, oljer, kjølerør eller ditt eget spesifikke prosjekt, lar Geberits verktøy for industrielle bruksområder deg utarbeide et egnet og sikkert rørsystem for prosjektet ditt på kort tid.

Start industrikalkulatoren

Verktøy for lydisoleringskompetanse fra Geberit

Verktøy for lydisoleringskompetanse

Modeller din spesifikke konstruksjonssituasjon på kort tid og motta automatisk de riktige produktløsningene, inkludert lydisoleringssertifikater og testing i tråd med de nyeste standardene.

Start verktøyet for lydisoleringskompetanse

Kvinne starter Geberits utstillingslokale for betjeningsplater på den bærbare datamaskinen sin

Showroom for betjeningsplater

Alle design, farger og funksjoner på ett sted. Showroomet for betjeningsplater er der du finner den perfekte betjeningsplaten til toalettet i prosjektet ditt.

Gå inn i showroomet for betjeningsplater

Skjermbilde av Geberit 3D-baderomsplanleggerverktøyet

3D-baderomsplanleggingsdata for prosjektet ditt

Vi støtter prosjektet ditt med de aller nyeste 3D-baderomsplanleggingsdataene av høy kvalitet for planleggingsprogramvaren din.

Planlegg baderommet ditt i 3D nå

Din personlige forbindelse i den digitale tidsalderen

En Geberit-fagperson diskuterer et prosjekt med kunden

Geberit vet at mange ting – men ikke alt – kan løses med programvare og digitale verktøy. Dette er grunnen til at våre tekniske rådgivere alltid er tilgjengelig for å gi deg ekspertstøtte slik at du kan snakke med en ekte person angående spørsmål eller problemer. Geberit har spesialister i alle planleggingsområder som alltid gjerne hjelper deg.

Det er det Know-How Installed handler om.

Oppdag lignende innhold