Enkelt vedlikehold for sanitærinstallasjoner | geberit.no

Enkelt vedlikehold av sanitærinstallasjoner

Enestående kvalitet på sanitærprodukter

Varighetstester sikrer enestående kvalitet

Vårt grundige oppmerksomhet på detaljer, eksepsjonelle produktkvalitet og pålitelige tilgjengelighet av systemkomponenter sikre pålitelig og sømløs drift du alltid kan stole på.

Vi utfører også omfattende testing slik at vi kan føle oss trygge på å tilby langsiktige garantier på våre sanitærprodukter. Dette inkluderer strenge varighets- og stresstesting i vårt eget sanitærlaboratorium, for å sikre absolutt samsvar med internasjonale forskrifter og våre egne kompromissløse standarder.

Vårt eget laboratorium for bygningsteknologi og akustikk er hvor vi utvikler praktiske tester og tar målinger knyttet til statikk og arkitektonisk akustikk. Hele bygningen er akustisk isolert fra omgivelsene, og størrelsen og allsidigheten gjør den til en unik fordel innen sanitærindustrien.

Service og partnerskap for sanitærinstallasjoner

Geberit som en pålitelig partner for våre kunder

Vi vet at et pålitelig partnerskap er avgjørende for våre kunders suksess. Det er derfor vi tilbyr omfattende støtte for å dekke alt fra planlegging, logistikk og installasjon til vedlikehold.

Vi står også alltid klare til å gi deg råd, ekspertservice når du trenger det.

Enkelt vedlikehold for innbyggingssisterner og skyllekontroller for urinaler

Identifiser innbyggingssisterner med Geberit Pro-appen og bestill de riktige reservedelene på kort tid.

Reservedelene til våre innbyggingssisterner er tilgjengelige i opptil 50 år, noe som betyr at det er enkelt å vedlikeholde og oppgradere eldre produkter.

Vi står alltid klare til å hjelpe deg å finne de rette reservedelene til innbyggingssisterner og skyllekontroller for urinaler. Produktidentifikatoren i Geberit Pro appen hjelper deg med å finne ut nøyaktig hvilken innbyggingssisterne som er installert i veggen. Dette hendige verktøyet gjenkjenner alle Geberits innbyggingssisterner fra 1964, og alle urinalskyllingskontroller fra 1983. Når systemet er identifisert, kan alle reservedeler og ombyggingssett for den aktuelle innbyggingssisternen bestilles direkte i Geberit Pro-appen. Skanneren for QR-koder og strekkoder er koblet direkte til ytterligere produktinformasjon, som installasjonshåndbøker, oversikt over reservedeler og produktbeskrivelser.

Fjernvedlikehold via Geberit Connect

Fjernvedlikehold via Geberit Connect
Fjernvedlikehold via Geberit Connect

I tillegg til oppstart, kan Geberit Control appen også hjelpe med driften og vedlikeholdet av toalett skyllesystemer, urinal-skyllekontroller, servantkraner og hygieneskylleenheter.

Geberit Control appen tilbyr følgende fordeler :

  • Enkel avlesing av skylle- og hendelseslogger fra sluttenhetene: Skylle- og hendelseslogger kan enkelt avleses for hver sluttenhet med en smarttelefon. Disse kan eksporteres for enkel analyse eller for dokumentasjonsformål.
  • Rask feilsøking: Statusen til hver tilkoblede sluttenhet vises i Geberit Control appen. Ved feil vises detaljene sammen med en tilhørende beskrivelse av det mulige problemet.

Det er til og med mulig å konfigurere grupperingen av alle enheter som er installert i et sanitærrom, så som urinal- og toalett skyllesystemer og servantkraner, for å passe dine preferanser. Dette sparer deg både tid og krefter.

Enkelt vedlikehold av Geberit Pluvia takavvanningssystemer

Selv når det gjelder fast installerte systemer som bygg og takavløp, vurderer Geberit vedlikeholdsaspektet allerede i utviklingsfasen. Vår tilnærming er alltid solid forankret i prinsippet om at enkelhet er nøkkelen,

og et godt eksempel på dette finnes i vårt svært effektive takavvanningssystem med avdraging, Geberit Pluvia. Klemflensskjøten gjør Pluvia spesielt lett å rengjøre og lite vedlikehold.

Oppdag lignende innhold