Lille speil på veggen der

Et liv uten et speil på badet er nesten utenkelig i dag. Det ville være litt av en utfordring å barbere eller sminke seg. Derfor er et passende speil en viktig del av baderommet. Men hvilken type speil er best? Det er noen hensyn som kan hjelpe deg med å ta en riktig beslutning.

Geberit Option rundt speil med møbler og baderomsporselen fra baderomsserien Geberit iCon

Ikke alle speil er like

Du kan velge mellom et bredt utvalg av forskjellige typer speil. Den grunnleggende forskjellen ligger i planspeil versus speilskap. Hva som er best, avhenger først og fremst av badets størrelse og ønskede funksjoner. På gjestebadet er speiloverflaten ofte det beste valget, mens et speilskap er å foretrekke på familiebadet fordi det har attraktiv lagringsplass.
Hvor skal alle disse tingene hen?

Dette er imidlertid ikke det eneste speilskap har å tilby. Mange er fullt dekket med speil på innsiden. Dette betyr at du også kan se i speilet når skapet er åpent - eller se deg selv bakfra. Den indre delen av speilskapet kan også deles inn i seksjoner, f.eks. ved hjelp av hyller som kan beveges fritt.

Geberit Option
Velg informasjonspunkt på bildet

Og det ble lys

Lamper integrert i speilet eller speilskapet gir optimal belysning av servantområdet og setter brukeren i riktig lys under barbering eller sminke. Du kan velge mellom forskjellige konsepter, avhengig av belysningsbehovet ditt. Indirekte belysning, der LED-striper eller andre lyskilder er montert bak glass som ofte er satinisert, har en elegant effekt. Det skaper en hyggelig atmosfære uten gjenskinn. Oppdag også det innovative lyskonseptet Geberit ComfortLight.

Ekstra fordeler

Nå er det bare å bestemme hvilke ekstra fordeler du vil ha. Enten det er integrerte lys, innebygde stikkontakter for hårføner eller elektriske tannbørster, USB-porter for lading av mobiltelefoner eller integrerte barberings- eller sminkespeil. Det er mange alternativer å velge mellom.

Kvalitet lønner seg

Det er viktig å vite at fuktigheten på badet kan være svært skadelig for speilet og de elektriske installasjonene. Billige produkter hører ikke hjemme her. Det er også viktig å merke seg at elektriske tilkoblinger til stikkontakter, USB-porter og lyset naturlig har IP-kode 44. De er dermed beskyttet mot vannsprut.

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Produkter som er enkle å bruke