Baderomsmøbler i høy kvalitet

Når du velger møbler på badet, er det viktig å se etter baderomsmøbler av høy kvalitet. Spesielt hvis du vil ha et bad der funksjonalitet, design og estetikk vil holde i mange år fremover.

I motsetning til møbler andre steder i huset, blir baderomsmøbler utsatt for fuktighet hver dag. Derfor bør du ikke gå ned på kvalitet når du velger møbler til badet. På billige baderomsmøbler er ofte trelags sponplaten ikke avsluttet ordentlig i endene og er derfor ikke tilstrekkelig beskyttet mot fuktighet.

Løsningen er baderomsmøbler laget av fuktbestandig materiale. Tester utført i Geberits testlaboratorium viser at kvalitet tydelig utgjør en forskjell for baderomsmøbler. Derfor bruker Geberit fuktbestandig trebasert materiale, som ikke påvirkes av vannsprut og fuktighet.

Nytt baderomsmiljø

Det kan være mange ting å vurdere når du skal innrede et nytt bad. Geberit har baderomsserier for alle behov og preferanser. Vårt design er tidløst og kan derfor settes sammen og kombineres for å passe din smak og behov for funksjonalitet.

Med Geberit får du moderne baderomsmøbler med fokus på design og teknologi.

Uansett hvilken baderomsserie du velger, med Geberit får du alltid baderomsmøbler som er:

  • laget av fuktbestandig materiale
  • har overflater som er enkle å rengjøre
  • i et tidløst og funksjonelt design

Fukt i baderomsmiljøet

Fukt på badet kan påvirke baderomsmøblene dine, da det kan føre til at treet sveller og ødelegger den fine overflaten. Det kan også ødelegge lukkemekanismen på dører og skuffer. Noen få kvalitetsfunksjoner sikrer at baderomsmøblene dine varer i mange år. Så fokuser på fuktbestandige materialer og en solid overflate når du velger møbler til badet.

Glatte og ripebestandige overflater

Motstandsdyktige overflater er også avgjørende - mange billige baderomsmøbler er dekket med en tynn og billig folie, som er ikke tåler de daglige gjøremålene på badet like godt. Derfor er baderomsmøbler med motstandsdyktige melaminflater alltid et godt valg. Melamin er et papir presset sammen med plast, som er motstandsdyktig mot riper og vann. Det ser samtidig bra ut på baderomsmøblene og gir en glatt overflate. Hvis man tar hensyn til disse aspektene, kan baderomsmøbler forbedre både badet og livskvaliteten.

Design møter funksjon

Geberits produkter er et resultat av en perfekt balanse mellom elegant design og enestående funksjonalitet - og de er produsert ansvarlig med holdbare kvalitetsmaterialer. Det tidløse designet gjør det mulig å kombinere elementer fra de ulike baderomsseriene med hverandre. Men du er også velkommen til å velge alle møbler fra en serie.

Hvis du vil oppleve baderomsseriene fra Geberit, kan du besøke et av våre showroom. Her har vi det meste av baderomsmøbler utstilt, slik at du kan oppleve fordelene med våre produkter med egne øyne, og bli guidet slik at du kan velge de riktige møblene til badet ditt

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Hold deg oppdatert

Fire bilder av Geberit historier

Meld deg på vårt nyhetsbrev slik at du ikke går glipp av nyheter, eventer eller tips til baderommet. Hold deg oppdatert på de nyeste produktene, viktige datoer og informasjon om renslighet, plassoptimalisering, komfort, design, brukervennlighet og tilgjengelighet i baderommet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hvilket bad er det riktige for deg?

Men hvilke behov har du? Er plass, rengjøringsvennlighet eller design viktig for deg? Ønsker du brukervennlige produkter eller foretrekker du den ekstra komforten som f.eks. Geberit AquaClean dusjtoalettet kan tilby? Eller er du interessert i et universelt design? Uansett hva dine behov er, forenkler vi din daglige rutine med våre smarte baderomsløsninger.

Bedre plass på badet
Enklere rengjøring på baderommet
More functional design in the bathroom
Mer komfort på baderommet
Økt tilgjengelighet på baderommet
Mer brukervennlighet på baderommet