Baderomsmøbler i høy kvalitet

Fukt på badet kan påvirke baderomsmøblene dine, da det kan føre til at treet sveller og ødelegger den fine overflaten. Det kan også ødelegge lukkemekanismen på dører og skuffer. Noen få kvalitetsfunksjoner sørger for at baderomsmøblene dine gir deg glede i lang tid fremover. Ha fokus på fuktbestandige materialer og en solid overflate.

Baderomsmøbler er utsatt for fuktighet hver eneste dag. Derfor bør du ikke gå ned på kvaliteten når du skal velger møbler til baderommet. På billige baderomsmøbler er ofte trelags sponplater ikke avsluttet ordentlig i endene og er derfor ikke tilstrekkelig beskyttet mot fuktighet.

Løsningen: baderomsmøbler laget av fuktbestandig materiale. Tester utført i Geberit testlaboratorium viser at kvalitet tydelig spiller en forskjell når det kommer til baderomsmøbler. Derfor bruker Geberit fuktbestandige trebaserte materialer som ikke påvirkes av vannsprut og fuktighet.

Glatte og ripebestandige overflater

Motstandsdyktige overflater er også avgjørende - mange billige baderomsmøbler er dekket med en tynn og billig folie, som er ikke tåler de daglige gjøremålene på badet like godt. Derfor er baderomsmøbler med motstandsdyktige melaminflater alltid et godt valg. Melamin er et papir presset sammen med plast, som er motstandsdyktig mot riper og vann. Det ser samtidig bra ut på baderomsmøblene og gir en glatt overflate. Hvis man tar hensyn til disse aspektene, kan baderomsmøbler forbedre både badet og livskvaliteten.

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Hold deg oppdatert

Fire bilder av Geberit historier

Meld deg på vårt nyhetsbrev slik at du ikke går glipp av nyheter, eventer eller tips til baderommet. Hold deg oppdatert på de nyeste produktene, viktige datoer og informasjon om renslighet, plassoptimalisering, komfort, design, brukervennlighet og tilgjengelighet i baderommet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hvilket bad er det riktige for deg?

Men hvilke behov har du? Er plass, rengjøringsvennlighet eller design viktig for deg? Ønsker du brukervennlige produkter eller foretrekker du den ekstra komforten som f.eks. Geberit AquaClean dusjtoalettet kan tilby? Eller er du interessert i et universelt design? Uansett hva dine behov er, forenkler vi din daglige rutine med våre smarte baderomsløsninger.

Bedre plass på badet
Enklere rengjøring på baderommet
More functional design in the bathroom
Mer komfort på baderommet
Økt tilgjengelighet på baderommet
Mer brukervennlighet på baderommet