Baderomsserier og produktløsninger Bestill Geberit Baderomskatalog gratis

Inspirerende baderomsidéer fra Geberit

Geberit Baderomskatalog

Oppdag alle våre baderomserier og produktløsninger på over 200 sider. La deg inspirere av de forskjellige designspråk, smarte funksjoner og fargekombinasjoner.

Det finnes en løsning for ethvert behov, enten det er plass eller enkel rengjøring som er viktigst for deg, enten du foretrekker brukervennlige produkter, eller om du vil nyte ekstra komfort. Våre smarte baderomsløsninger gjør hverdagen din enklere.

Jeg er interessert i inspirasjon til baderommet

For å behandle henvendelsen din, vil dataene dine også bli videresendt til selskaper innen Geberit Group samt til tredjepartstjenesteleverandører (f.eks. Posttjenester og IT-tjenesteleverandører) innenfor rammen av deres lovbestemte oppgaver. Våre personvernregler gjelder.

Hilsen*

Fornavn*

Etternavn*

Vei og husnummer*

Postnummer*

Sted*

E-post*

Telefon

Jeg samtykker herved at Geberit AS kan holde meg oppdatert om nyheter, inspirasjon og tips om baderomsprodukter ved hjelp av kontaktinformasjonen angitt nedenfor:

Ditt samtykke kan trekkes tilbake når som helst med virkning for fremtiden. For å gjøre dette må du henvende deg til bedriften som er nevnt ovenfor, Geberit AS, Luhrtoppen 2, 1470 Lørenskog eller via e-post til sales.no@geberit.com. Dataene deles med bedrifter i Geberit Gruppen, samt innenfor rammene av lovpålagte krav til tredjeparts tjenesteleverandører (f.eks. post- og IT-tjenesteleverandører) for administrasjon av kundedata, for å behandle forespørsler og for å oppfylle kontrakter. For øvrig gjelder personvernerklæringen vår, som finnes på www.geberit.no