Geberit AquaCleanToalett med dusjfunksjon

Har du noen gang tenkt på å prøve et dusjtoalett?Det beste for hygiene

Som å vaske hendene, men for baken

Selvfølgelig vasker du hendene etter toalettbesøk, men hva med nedentil ? Ville det ikke vært renere og mer skånsomt å bruke vann her også i stedet for å tørke oss med tørt papir? Ved å trykke på en knapp rengjør Geberit-dusjtoaletter deg med en varm dusjstråle for å holde baken din like ren som hendene dine.

Høyere standard på renhet

Føl deg endelig helt ren etter hvert toalettbesøk. Dusjstrålen rengjør de mest intime delene av kroppen din skånsomt og effektivt.

Frisk følelse

Opplev den velgjørende nytelsen av beroligende varmt vann, en utmerket dusjstråle og en følelse av enestående renhet.

Personlig valg

Ditt baderom, din avgjørelse. La deg inspirere av former, farger, materialer og individuelle innstillinger for å virkelig forbedre toalettopplevelsen din.

Ekstra komfort

Velg ekstra komfortfunksjoner og gjør toalettet ditt til en velvære-oase. Hvorfor ikke prøve vår deilige toalettsetevarmer for en behagelig opplevelse hele året?

Enestående tilfredshetDusjtoaletter imponerer verden

92 prosent tilfredshet med Geberit AquaClean-dusjtoalett
Kundetilfredshetsskala for Geberit AquaClean

Geberit har vært forpliktet til å fremme dusjtoaletter i over 45 år. Tilfredsheten til kundene våre bekrefter at toaletter med integrert dusjstråle er veldig i tråd med samtidens preferanser og møtes med ekte entusiasme. Faktisk er over 80 % av Geberits kunder veldig fornøyde og vil anbefale dusjtoalettene til andre. (2019, Geberit kundeundersøkelse, 700 respondenter)

Så vakkert, så holdbart, så behagelig.

Geberit dusjtoaletter er synonymt med produktmaterialer av høy kvalitet, myke linjer og flytende overganger. De estetiske og tekniske egenskapene til disse mesterverkene kommer fra designeren Christoph Behling. «Da Geberit ba meg designe det 'beste toalettet i verden', ble jeg begeistret», minnes den anerkjente London-baserte industridesigneren.

I følge Behlings filosofi må et designerprodukt være perfekt. Finn ut mer om veien til perfeksjon.

Mera sett fra siden
Mera sett forfra
Forhåndsrengjøring og etterrengjøring av dusjdyse

Årets innovasjon

Geberit AquaClean Alba med Sigma20-fjernkontroll

Som det siste tilskuddet til Geberit dusjtoalettfamilie er AquaClean Alba et enkelt, stilig toalett komplett med dusjfunksjon. Det er den ideelle modellen for nybegynnere til dusjtoalett, da den kun inkluderer de mest essensielle funksjonene og tilleggskostnaden sammenlignet med et vanlig toalett er svært lav.

Oppdag AquaClean Alba ...

Geberit og dusjtoalettetKompetanse møter design