Ingenting rengjørlike bra som vann

Som den mest skånsomme og grundige måten å rengjøre på, setter vi fokuset på vann for å oppnå renslighet. Ulike hverdagsscenarioer fremhever vann som vår mest pålitelige ressurs, enten det er for å eliminere smuss, gjenopprette gjenstander til deres tidligere prakt eller bare for å forfriske oss selv. Derfor er vann den mest naturlige og effektive kilden til rengjøring som finnes.

Hva ville du valgt?
Ville du rengjort den skitne bilen din med bare litt tørt papir? Hva ville du brukt for å gi oppvasken litt glans? Hverdagssituasjoner illustrerer hvor viktig vann er når det gjelder rengjøring.

Har du noen gang tenkt på det?

Du føler deg renere

Opplev selv hvordan fullstendig renslighet føles etter hver tur på toalettet.

Følelse av friskhet

Rengjøring med vann gjør at du føler deg betydelig friskere og mye mer komfortabel.

Bedre personlig hygiene

Når det gjelder helsen din, er det ingen kompromiss med riktig personlig hygienepraksis. Rent vann er den beste måten å ivareta kroppens behov på.

Trenden

Fokuset på rengjøring med vann har vokst betydelig de siste årene – spesielt etter toalettbesøk.

DusjtoalettDet beste for din personlige hygiene

Som å vaske hendene, men for rumpa

Selvfølgelig vasker du hendene etter toalettbesøk, men hva med nedentil? Ville det ikke vært renere og mer skånsomt å bruke vann her også i stedet for å tørke oss med tørt papir? Med et knappetrykk rengjør Geberit-dusjtoalettet deg med en kroppstemperert dusjstråle slik at baken din blir like ren som hendene dine.